watchOS 5.3.1 a fost lansat pentru Apple Watch

0
559
watchos 5.3.1

watchOS 5.3.1 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește la aproximativ o lună distanță de watchOS 5.3 și a fost testată în prealabil.

watchOS 5.3.1 Noutăți

watchOS 5.3.1 este o actualizare care, aidoma iOS 12.4.1, vine să furnizeze actualizări importante de securitate, instalarea sa fiind recomandat a fi efectuată de către toți posesorii de dispozitive compatibile.

Probabil, aidoma iOS 12.4, Apple a înlăturat și din watchOS 5.3 anumite măsuri de securitate pe care le-a adoptat în versiunile precedente, iar acum a venit să reimplementeze acele măsuri.

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.3.1

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.4 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.3.1:

Aidoma versiunii precedente, watchOS 5.3.1 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 5.3.1 succede watchOS 5.3, o actualizare care a venit să reintroducă funcționalitatea Walkie-talkie pe Apple Watch, precum și să extindă disponibilitatea funcționalității EKG și a notificărilor de FiA. Mai multe detalii despre watchOS 5.3 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.