watchOS 5.3 a fost lansat pentru Apple Watch

0
1096

watchOS 5.3 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește la aproape două luni și jumătate distanță de watchOS 5.2.1 și a fost testată în prealabil.

watchOS 5.3 Noutăți

Deși parcursul perioadei de testare întinsă pe aproape două luni nu s-au descoperit caracteristici noi în această actualizare, aceasta nu înseamă că ea nu introduce noutăți. watchOS 5.3 vine, în primul rând, să adreseze problema de securitate din cauza căreia aplicația Walkie-talkie a fost dezactivată în urmă cu aproape două săptămâni.

Mai precis, s-a descoperit că această aplicație putea fi folosită, prin executarea unei succesiuni de pași, pentru a spiona un alt utilizator de Apple Watch. Și chiar dacă nu se știe dacă această aplicație a fost până acum folosită pentru a spiona alți utilizatori de Apple Watch, Apple a decis să o dezactiveze numaidecât. Așadar, începând de acum, utilizatorii vor putea folosi aplicația Walkie-talkie numai de pe acele dispozitive Apple Watch care au instalat măcar watchOS 5.3.

În rest, prezenta actualizare vine să extindă disponibilitatea notificărilor de FiA și a EKG în două noi țări. Vă reamintim că aceste funcționalități sunt disponibile în România încă din primăvara acestui an.

watchOS 5.3 Notițele lansării

Potrivit Apple, această actualizare include noi funcționalități, îmbunătățiri și corectări de probleme, fiindu-le recomandată tuturor utilizatorilor de Apple Watch Series 1 (sau mai recente). Mai precis, această actualizare:

  • Furnizează actualizări importante de securitate, inclusiv corecyatea unei probleme pentru aplicația Walkie-talkie.
  • Aplicația EKG de pe Apple Watch Series 4 este acum disponibilă și în Canada și Singapore.
  • Notificările de ritm cardiac neregulat sunt acum disponibile și în Canada și Singapore.

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.3

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.4 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.3:

Aidoma versiunii precedente, watchOS 5.3 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 5.3 succede watchOS 5.2.1, o actualizare care, de asemenea, extindea disponibilitatea notificărilor de FiA și a funcționalității EKG. Mai multe detalii despre watchOS 5.2.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.