Alături de iOS 12.4, Apple a mai venit în această seară cu o surpriză pentru utilizatorii modelelor mai vechi de iPhone și iPad, care nu pot face actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare. iOS 9.3.6 și iOS 10.3.4 au fost, așadar, lansate, iar instalarea lor le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile.

Potrivit Apple, aceste două actualizări au fost lansate pentru a adresa o problemă care putea afecta performanța localizării prin GPS și conduce la afișarea incorectă a datei și orei.

iOS 9.3.6 este disponibile pentru modelele Wi-Fi + Cellular de iPad mini (primul model), iPad 2 și iPad 3, precum și pentru iPhone 4s, în timp ce iOS 10.3.4 este disponibil pentru iPad 4 Wi-Fi + Cellular și iPhone 5. Posesorii modelelor mai noi de iPhone și iPad care au instalat iOS 9/10 nu vor putea face actualizarea la versiunile lansate în această seară, ci numai la ultimele versiuni de iOS disponibile pentru modelele lor.

Desigur, actualizarea la iOS 9.3.6, respectiv iOS 10.3.4 le este recomandată tuturor utilizatorilor de dispozitive compatibile și poate fi realizată atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.