macOS 10.14.6 a fost lansat pentru utilizatorii de Mac. Iată noutățile

0
920
macos 10.14.6

Apple a lansat macOS 10.14.6 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă din mai.

macOS 10.14.6 Notițele lansării

Dezvoltatorii și utilizatorii care au testat prezenta actualizare nu au semnalat prezența unor caracteristici noi, însă acestea există, după cum se arată în notițele lansării publicate de Apple.

Actualizarea macOS Mojave 10.14.6 îmbunătățește stabilitatea și fiabilitatea computerelor Mac și este recomandată tuturor utilizatorilor.

Această actualizare:

• Rezolvă o problemă care împiedică crearea unei partiții Boot Camp noi pe sistemele iMac și Mac mini cu Fusion Drive

• Rezolvă o problemă care poate să blocheze temporar computerul în timpul unei reporniri

• Rezolvă o problemă grafică ce poate surveni la trezirea din modul adormire

• Corectează o problemă care poate cauza afișarea în negru a clipurilor video redate pe tot ecranul de pe sistemele Mac mini

• Sporește fiabilitatea la partajarea fișierelor prin SMB

În plus, această actualizare vine și cu câteva îmbunătățiri pentru aplicația Apple News, în țările în care aceasta este disponibilă.

macOS 10.14.6 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Mojave. Având în vedere faptul că vorbim despre o actualizare care vine să corecteze erori și probleme de securitate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

macOS 10.14.6 succede macOS 10.14.5, o actualizare ce a venit cu AirPlay 2 și câteva corecturi. Mai multe informații despre macOS 10.14.5 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.