iOS 12.4 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată toate noutățile pe care le aduce!

0
2964

iOS 12.4 a fost lansat luni seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 12). Cea de-a patra actualizare majoră adusă iOS 12 a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta preț de aproximativ o lună și jumătate.

iOS 12.4 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Deși pe parcursul perioadei de testare nu au fost descoperite noutăți importante, această probabil ultimă actualizare majoră adusă iOS 12 aduce câteva caracteristici noi și interesante.

Principala noutate a iOS 12.4, după cum reiese și din notițele lansării, este o funcționalitate nouă de transfer a datelor de pe un iPhone vechi pe unul nou. Transferul prin această funcționalitate se realizează wireless, fiind extrem de facil pentru utilizatorii care fac upgrade.

În rest, prezenta actualizare introduce o corectură pentru problema de securitate din cauza căreia aplicația Walkie-Talkie de pe Apple Watch a fost dezactivată în ultimele săptămâni, precum și, acolo unde este disponibil, unele îmbunătățiri pentru Apple News.

Un aspect interesant al acestei actualizări este acela că, deși s-a tot vorbit că ar introduce compatibilitate pentru noul Apple Card, Apple nu menționează nimic referitor la cardul său de credit. Cu toate acestea, iOS 12.4 conține, cel mai posibil, fundația pentru implementarea Apple Card, lansarea acestuia urmând a avea loc mai devreme sau mai târziu, pe parcursul acestei veri.

iOS 12.4 Notițele lansării

iOS 12.4 oferă în premieră funcționalitatea de migrare pentru iPhone, care permite transferarea datelor direct de pe un iPhone vechi pe unul nou, și îmbunătățește securitatea iPhone-ului sau iPad-ului dvs. Această actualizare conține:

Migrarea pentru iPhone

  • Oferă în premieră posibilitatea de a transfera wireless datele și de a migra direct de pe un iPhone vechi pe unul nou în timpul configurării

Alte îmbunătățiri și corectări de probleme

  • Include corectarea unei probleme de securitate pentru aplicația Walkie-talkie de pe Apple Watch și reactivează funcționalitatea Walkie-talkie

În plus, această actualizare furnizează compatibilitate pentru HomePod în Japonia și Taiwan.

Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vizitați acest site web.

Actualizare iPhone și iPad

Actualizarea la iOS 12.4 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 12.

iOS 12.4 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: Actualizarea la build-ul de iOS 12.4 lansat în această seară va fi posibilă și pentru utilizatorii și dezvoltatorii care au instalat iOS 12.4 public beta / beta pe dispozitivele lor iPhone, iPad și iPod touch.

iOS 12.4 succede iOS 12.3, o actualizare majoră care a venit cu AirPlay 2, aplicația TV și alte câteva noutăți. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.