iOS 12.4.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

0
1854
ios 12.4.1

iOS 12.4.1 a fost luni seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 12). Noua versiune a sistemului de operare succede iOS 12.4, nu a fost testată în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea ei le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 12.4.1 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit companiei Apple, iOS 12.4.1 sosește pe dispozitivele utilizatorilor cu scopul de a furniza actualizări de securitate extrem de importante. Compania americană nu oferă mai multe detalii cu privire la vulnerabilitatea / vulnerabilitățile înlăturate, însă presupunem că această actualizare vine să înlăture (și) acea vulnerabilitate care a permis crearea unei soluții de jailbreak pentru iOS 12.4.

Mai precis, Apple a reușit cumva să reintroducă în iOS 12.4 o vulnerabilitate adresată în iOS 12.3. Pe baza acelei vulnerabilități fusese creată o soluție de jailbreak în versiunile precedente de iOS 12, soluție a cărei disponibilități a fost extinsă și la dispozitivele cu iOS 12.4 de îndată ce s-a descoperit reapariția problemei de securitate.

Desigur, foarte puținii utilizatori de iPhone și iPad care mai fac jailbreak dispozitivelor lor ar trebui să omită actualizarea iOS 12.4.1. Marea majoritate, în schimb, ar trebui să își actualizeze dispozitivele numaidecât astfel încât să se ferească de vulnerabilitate.

iOS 12.4.1 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 12.4.1 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 12 având în vedere că înlătură probleme de securitate.

iOS 12.4.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 12.4.1 succede iOS 12.4, o actualizare majoră care a venit cu o soluție de migrare pentru iPhone și corecturi de erori. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.