Anunțat în cadrul conferinței din 25 martie, Apple Arcade este unul dintre noile servicii pe bază de abonament despre care Apple a vorbit în cadrul conferinței de pe 10 septembrie, anunțându-i data de lansare și prețul abonamentului.

Potrivit companiei americane, Apple Arcade se va lansa joia viitoare, pe data de 19 septembrie, împreună cu iOS 13, oferind posesorilor de iPhone, iPad, iPod touch, Mac și Apple TV posibilitatea de a se bucura de jocuri exclusive fără restricții, reclame, cumpărături suplimentare, online și offline.

Disponibil încă de la lansare în peste 150 de țări și regiuni, printre care se numără și România, Apple Arcade va include încă de la început peste 100 de jocuri originale la care utilizatorii vor avea acces nelimitat, atât timp cât plătesc un abonament lunar. Un abonament al cărui preț a fost anunțat în sfârșit de Apple – 24,99 lei / lună, prima lună fiind oferită gratuit pentru ca utilizatorii să poată încerca acest serviciu și jocurile pe care le oferă.

La fel ca și în cazul Apple TV+, un abonament Apple Arcade va putea fi partajat în familie (cu Partajare familială activată) cu până la 6 persoane, fără a plăti nimic în plus.

La lansare, Apple Arcade va fi accesibil din App Store, unde va avea o filă dedicată. De aici, utilizatorii (cu iOS 13, macOS Catalina și tvOS 13) pot deja să se înscrie pentru a primi notificare atunci când Apple Arcade este disponibil și poate fi încercat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.