Apple a anunțat data la care va avea loc conferinta de prezentare a iPhone 11

0
5803
conferinta iphone 11 live

Veste bună pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare generația 2019 de iPhone. Apple a anunțat în această seară data la care va avea loc conferinta de prezentare a iPhone 11 și a altor câteva produse noi.

Potrivit invitațiilor primite de către jurnaliști din mai multe țări, evenimentul media pentru iPhone din 2019 va fi organizat marți, pe 10 septembrie, începând cu ora României 20:00. La fel ca și anul trecut, evenimentul va fi găzduit de Steve Jobs Theatre din campusul Apple Park.

Alături de detaliile cu privire la locul și data evenimentului, invitațiile cuprind și primele indicii cu privire la tema evenimentului și au sloganul „Numai prin inovație.”

La fel cum am menționat și mai sus, în centrul evenimentului din 10 septembrie va sta cu certitudine gama 2019 de iPhone. O gamă despre care s-a vorbit foarte mult în ultimele luni, apărând numeroase informații pe surse și chiar randări bazate pe prezumtive schițe oficiale.

Dacă este să dăm crezare zvonurilor, gama 2019 de iPhone va cuprinde, aidoma gamei de anul trecut, trei modele – două cu afișaje OLED de 5,8 și 6,5 inchi (denumite, probabil, „iPhone XI/11 Pro” și „iPhone XI/11 Pro Max”) și unul cu afișaj LCD de 6,1 inchi (denumit, probabil, iPhone XIR/11R). Toate aceste modele se vor bucura, în primul rând, de îmbunătățiri majore la nivelul camerelor. Aparent, iPhone XI (Pro) și XI (Pro) Max vor avea trei camere poziționate într-o protuberanță care, pentru prima dată, va fi pătrată. Conform zvonurilor, aceste camere vor avea obiective telefoto, unghi larg și unghi ultra-larg, urmând a permite utilizatorilor să facă mai mult zoom, să surprindă un câmp vizual mai larg și să se bucure de imagini de o calitate mult mai bună în condiții de luminozitate scăzută.

iphone 11 prototip
Prototip iPhone XI, iPhone XI Max și iPhone XIR

În ceea ce privește iPhone XIR, acesta urmează să aibă, pentru prima dată, două camere, însă nu se cunosc detalii despre îmbunătățirile pe care aceste două camere le vor aduce.

Trecând mai departe, se zvonește că noile iPhone-uri vor avea finisaje mate și vor fi mai rezistente la impact și la contactul cu apa. Cât despre vestitul „breton”, acesta va rămâne la fel ca și la modelele precedente, însă se pare că Face ID va fi similar cu cel de pe iPad Pro 3, putând recunoaște chipurile din mai multe unghiuri.

În rest, noile iPhone-uri urmează să aibă baterii mai mari, încărcare wireless bilaterală, un cip Apple A13 cu procesor AMX și sistemul de retroacțiune haptică prezent pe iPhone XR (3D Touch urmând a fi, deci, eliminat).

Făcând abstracție de iPhone, evenimentul media al Apple din această toamnă ar trebui să includă și prezentarea a noi modele de Apple Watch, cu toate că zvonurile de până acum ne indică faptul că actualizarea va fi minoră ori că va include doar câteva modele noi pentru generația actuală (cu carcase din titan și/sau ceramică).

Noi modele de iPad Pro, un nou iPad de 10,2 inchi și un MacBook Pro de 16 inchi sunt, de asemenea, așteptate în această toamnă, însă nu știm cu exactitate dacă ele vor fi anunțate pe 10 septembrie ori la o dată ulterioară.

macbook pro 16 inchi
Prototip al unei generații noi de MacBook Pro cu afișaje de 16 inchi și 13 inchi

Alături de noile produse hardware, Apple urmează să anunțe în cadrul aceluiași eveniment și data la care va lansa actualizările software majore introduse la WWDC 2019 – iOS 13, macOS Catalina, iPadOS 13 și tvOS 13. De asemenea, există șanse foarte mari ca evenimentul să ne aducă în sfârșit data exactă de lansare a noilor servicii Apple Arcade și Apple TV+ pe care gigantul californian le-a introdus în primăvara anului curent.

La fel ca și în cazul evenimentelor media precedente, Apple va transmite în direct evenimentul media de pe 10 septembrie prin intermediul site-ului său web, precum și pe Apple TV. Desigur, aceia dintre voi care nu veți putea urmări conferința trebuie să știți că pe iTutorial.ro vor fi, ca de obicei, prezentate toate produsele anunțate de compania americană.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.