tvos 13 public beta 6

Apple a lansat în această dimineață cea de-a șaptea versiune public beta a tvOS 13 pentru toți posesorii de Apple TV care doresc să testeze noua actualizare pe dispozitivele proprii, înainte ca acestea să fie finalizate și oferite publicului. tvOS 13 public beta 7 are același număr de build precum versiunea beta 8 pe care Apple a lansat-o ieri pentru dezvoltatorii de aplicații.

Utilizatorii înscriși în programul Apple Beta Software vor putea descărca și instala noua actualizare accesând Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizare software de pe un Apple TV 4K / HD. Desigur, opțiunea Primiți actualizări beta trebuie să fie activată pentru a primi această actualizare. În cazul în care nu ești încă înscris în programul Apple Beta Software, dar îți dorești să instalezi actualizarea tvOS 13 public beta 7 pe Apple TV-ul tău, asumându-ți faptul că vei întâmpina erori până la lansarea build-ului final al acestei actualizări, te vei putea înscrie de aici pentru ca apoi să poți urma procedura de mai sus.

tvOS 13 public beta 7 are același număr de build precum tvOS 13 beta 8 – actualizarea dedicată dezvoltatorilor pe care Apple a lansat-o în urmă cu o zi și în cadrul căreia nu s-au descoperit deocamdată noutăți importante.

Noua actualizare majoră a sistemului de operare pentru Apple TV generațiile 4 și 5 a fost prezentată la WWDC 2019 și introduce un ecran principal reîmprospătat, care oferă o modalitate mai ușoară a de a descoperi conținutul din aplicații. Insiprat din aplicații de streaming precum Netflix, acest ecran principal nou al Apple TV va permite aplicațiilor să redea conținut video atunci când utilizatorii le-au selectat cu telecomanda Siri.

În plus, tvOS 13 permite mai multor utilizatori să folosească un singur Apple TV, astfel că fiecare membru al familiei va putea să aibă propria interfață personalizată pe Apple TV, cu recomandări diferite, liste de redare și urmărire proprii. Comutarea între profilele de utilizator se va face din noul centru de control, care va mai afișa data și ora, un buton de căutare, un widget În redare, butoane de control pentru AirPlay și opțiunea Adormire.

tvOS 13 a fost gândit pentru a fi compatibil cu Apple Arcade – noul serviciu de gaming de la Apple care va fi lansat anul acesta pe Apple TV, Mac și iOS. Apple Arcade va oferi abonaților acces la peste 100 de jocuri exclusive. Pe Apple TV, utilizatorii vor avea o pictogramă specială pentru Arcade, precum se vor bucura și de compatibilitate cu controllerele Xbox și PlayStation DualShock 4 (ambele pot fi conectate la Apple TV prin Bluetooth).

Noua versiune a sistemului de operare mai introduce și o serie de noi screensavere realizate în parteneriat cu BBC National History Unit, precum și alte caracteristici care vor apărea în perioada de testare. Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13 beta 7 sunt disponibile puțin mai jos în cadrul acestui articol.

În plus, începând cu tvOS 13 beta 2, Apple a introdus și noul mod de vizualizare Imagine în imagine, iar odată cu tvOS 13 beta 4 a introdus o funcționalitate de auto-redare în aplicația TV.

Alături de tvOS 13 public beta 7, Apple a mai lansat în această dimineață și macOS Catalina public beta 6.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.