Apple a lansat noi accesorii Smart Cover pentru noile modele de iPad mini și iPad Air cu afișaj de 10,5 inchi, împreună cu o nouă variantă a husei Smart Folio destinată generației a treia de iPad Pro cu afișaj de 12,9 inchi.

Noii posesori de iPad mini 5 și / sau iPad Air 3 vor putea să își achiziționeze un Apple Smart Cover în nuanțele: papaia, gri de culoarea cărbunelui, nisip roz și alb. Prețul unui Smart Cover pentru iPad mini, la magazinele Apple din zona euro, este de 45€, în timp ce prețul unui Smart Cover pentru iPad Air este de 55€.

Referitor la generația a treia de iPad Pro cu afișaj de 12,9 inchi (cea lansată în toamna anului trecut, care vine cu ecran din muchie-în-muchie și Face ID), Apple a introdus acum nuanța de culoare „nisip roz” pentru accesoriul Smart Folio. Celelalte culori în care acesta este disponibil sunt gri de culoarea cărbunelui și alb.

Deocamdată niciunul dintre noile accesorii, precum nici noile modele de iPad nu sunt disponibile în magazinele partenere Apple din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.