watchOS 5.1.3 a fost lansat pentru Apple Watch

0
1179
watchos 5.1.3 beta 1

watchOS 5.1.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește la aproximativ o lună distanță de watchOS 5.1.2 și a fost testată în prealabil.

watchOS 5.1.3 Noutăți

watchOS 5.1.3 este o actualizare minoră concentrată pe îmbunătățirea performanțelor Apple Watch și pe corectarea unor erori descoperite în versiunile precedente de watchOS. Dezvoltatorii care au testat această actualizare înaintea lansării versiunii finale nu au descoperit modificări importante, iar notițele lansării publicate de Apple cu această ocazie nu vorbesc despre includerea unor eventuale caracteristici noi – tot ce menționează Apple, de fapt, este: „această actualizare include îmbunătățiri și corecții de erori.”

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.1.3

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.1 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.1.3:

Aidoma versiunii precedente, watchOS 5.1.3 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 5.1.3 succede watchOS 5.1.2, o actualizare care a venit să aducă funcționalitatea EKG pe Apple Watch Series 4, precum și o serie de alte caracteristici noi. Mai multe detalii despre watchOS 5.1.2 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.