macos 10.14.3

Apple a lansat macOS 10.14.3 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă din decembrie.

macOS 10.14.3 Noutăți

Aparent, macOS 10.14.3 este o actualizare care, după cum au putut sesiza și dezvoltatorii și utilizatorii care au testat-o, nu vine să introducă caracteristici noi și importante pe Mac.

Potrivit Apple, această actualizare îmbunătățește securitatea, stabilitatea și compatibilitatea computerelor Mac, fiind recomandată tuturor celor care au făcut upgrade la macOS Mojave.

macOS 10.14.3 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Mojave. Având în vedere faptul că vorbim despre o actualizare care vine să corecteze erori și probleme de securitate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

macOS 10.14.3 succede macOS 10.14.2, o actualizare care a adus în Mojave o serie de caracteristici noi despre care am discutat mai multe în cadrul acestui articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.