macOS 10.14.2 a fost lansat pentru utilizatorii de Mac. Iată noutățile

0
919

Apple a lansat macOS 10.14.2 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă de la finele lunii octombrie și vine cu câteva noutăți.

macOS 10.14.2 Noutăți

Deși dezvoltatorii și utilizatorii care au testat prezenta actualizare nu au descoperit în ea noutăți importante, macOS 10.14.2 vine, potrivit Apple, cu o serie de caracteristici noi. Mai precis, această actualizare:

  • Aduce ompatibilitate cu protocolul RTT (Real-time text) la utilizarea apelării Wi‑Fi
  • Adaugă în News un articol de meniu pentru deschiderea unei știri în Safari.
  • Rezolvă o problemă din cauza căreia iTunes nu reda conținut media de la terți în difuzoarele AirPlay.

În plus, pentru utilizatorii din întreprinderi, macOS 10.14.2:

  • Permite administratorilor să activeze FileVault via MDM pentru conturile mobile și utilizatorii creați de MDM.
  • Permite utilizatorilor să reseteze parola de logare în fereastra de logare  atunci când parola a expirat
  • Rezolvă o problemă care împiedica funcționarea afișajelor atunci când erau conectate la modelele de MacBook Pro lansate anul acesta concomitent cu anumite plăci video USB de la terți.

macOS 10.14.2 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Mojave. Având în vedere gravitatea erorilor corectate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

Notă: Prezenta actualizare de macOS este disponibilă, sub formă de actualizare combinată, și pentru utilizatorii și dezvoltatorii care au instalat pe Mac-urile lor versiunile beta de Mojave 10.14.2.

macOS 10.14.2 succede macOS 10.14.1, o actualizare care a adus în Mojave suport pentru peste 70 de caractere emoji noi, precum și pentru caracteristica FaceTime de grup. Mai multe informații despre macOS 10.14.1 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.