watchOS 5.1.2 a fost lansat în această seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește la o lună distanță de watchOS 5.1.1 și a fost testată în prealabil.

watchOS 5.1.2 Noutăți

Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch vine să activeze o funcționalitate foarte importantă a celui mai recent model de ceas Apple – Series 4. Mai precis, aceasta introduce mult-așteptata funcționalitate EKG pe toate dispozitivele Apple Watch Series 4 configurate în SUA (ceea ce înseamnă că și românii posesori ai noului model de ceas o vor putea folosi dacă vor configura SUA ca regiune în configurările ceasului).

Funcționalitatea EKG din watchOS 5.1.2 lucrează cu ajutorul Coroanei Digitale și a electrozilor integrați în carcasa Apple Watch Series 4, permițând astfel utilizatorilor să realizeze electrocardiograme asemănătoare celor cu deviație unică. Aceasta înseamnă că Apple Watch va putea în câteva zeci de secunde să indice utilizatorilor dacă ritmul cardiac prezintă semne de fibrilații atriale sau ritm sinusal. Rezultatele obținute cu ajutorul noii aplicații pentru Apple Watch vor fi salvate în format PDF în aplicația Sănătate de pe iPhone, putând fi astfel foarte ușor de trimis medicului.

Alături de funcționalitatea EKG, watchOS 5.1.2 introduce o nouă funcționalitate care îi va informa pe utilizatori dacă ceasul (indiferent de model; doar dacă este configurat în SUA) a detectat un ritm cardiac neregulat ce pare a fi o fibrilație atrială.watchos 5.1.2 noutati

watchOS 5.1.2 mai introduce noi complicații pentru cadranele Infograf de pe Apple Watch Series 4 – inclusiv Mail, Mesaje, Locuință, Hărți, Găsire amici, Telefon și Telecomandă -, aduce un comutator pentru Walkie Talkie în centrul de control, și activează accesul direct la bilete de film, cupoane și carduri de recompensă acceptate din aplicația Wallet atunci când ceasul este atins de un cititor fără contact.

watchOS 5.1.2 Notițele lansării

Această actualizare include funcționalități noi, îmbunătățiri şi corecturi de probleme: 

 •  Noua aplicație EKG pe Apple Watch Series 4 (doar în S.U.A. şi teritoriile S.U.A.)
  •  Vă permite să faceți o electrocardiogramă asemănătoare unei electrocardiograme cu deviație unică 
  • Poate indica dacă ritmul dvs. cardiac prezintă semne de fibrilație atrială, o formă severă de ritm cardiac neregulat, sau ritm sinusal, însemnând că inima bate după un tipar normal
  • Salvează într-un document PDF în aplicația Sănătate de pe iPhone formele de unde EKG, clasificarea şi orice simptome notate, pentru a fi partajate cu medicul dvs.
 • Adaugă posibilitatea de a primi o alertă dacă se detectează un ritm cardiac neregulat care pare a fi fibrilație atrială (doar în S.U.A. şi teritoriile S.U.A.)
 • Activează accesul direct la biletele de film, cupoanele şi cardurile de recompensă acceptate din aplicația Wallet atunci când sunt atinse de un cititor fără contact
 • Primiți notificări şi felicitări animate când atingeți numărul maxim de puncte zilnice dintr-o zi în timpul unei competiți Activitate
 • Noi complicații Infograf pentru aplicațiile Mail, Hărți, Mesaje, Găsire prieteni, Locuință, News, Telefon, Remote
 • Gestionați din centrul de control abilitatea de a utiliza aplicația Walkie-talkie.

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.1.2

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.1 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.1.2:

Aidoma versiunii precedente, watchOS 5.1.2 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 5.1.2 succede watchOS 5.1.1, o actualizare care a venit să adreseze o serie de probleme întâlnite în watchOS 5.0 de către posesorii de Apple Watch. Mai multe detalii despre watchOS 5.1.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.