ios 12.1.2 beta 1

iOS 12.1.2 beta 1 a fost lansat luni seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la numai cinci zile distanță de versiunea finală a iOS 12.1.1.

Potrivit Apple, iOS 12.1.2 beta 1 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. În cazul în care există, toate funcționalitățile noi din prezenta actualizare vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol, de îndată ce vor fi descoperite de către dezvoltatori.

iOS 12.1.2 beta 1 are numărul de build 16D5024a. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 1 a iOS 12.1.2 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

iOS 12.1.2 va fi disponibil ori până la finele acestui an ori la începutul anului 2019, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro (toate modelele), iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.1.2 succede iOS 12.1.1, o actualizare care a introdus pe iPhone și iPad mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.1.2 beta 1 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.