Primul val de precomenzi pentru iPhone XR are loc astăzi și cuprinde peste 50 de țări din întreaga lume. După cum știam încă de luna trecută, România face parte din acest prim val, iar începând cu ora 8:00, cel mai ieftin model de iPhone din gama 2018 este disponibil la precomandă în oferta câtorva reselleri autorizați de produse Apple de la noi din țară.

eMAG a luat-o de data aceasta înaintea operatorilor de telefonie mobilă și este unul dintre primele magazine autorizate Apple din România care a dat starul precomenzilor pentru iPhone XR. La rându-i, eMAG este urmat de alți retaileri care listează în momentul de față toate sau aproape toate versiunile de iPhone XR, niciodată blocate, la prețuri foarte apropriate de cele la care noile modele de iPhone sunt comercializate de Apple în magazinele sale din Europa.

Așadar, dacă te interesează să îți cumperi un iPhone XR fără a încheia un contract cu un operator de telefonie mobilă și fără a fi, eventual, nevoit să îl deblochezi după, mai jos am listat pentru tine câteva dintre magazinele care acceptă precomenzi pentru iPhone XR, și prețurile la care poți cumpăra una dintre cele trei versiuni ale acestui dispozitiv.

Precomandă iPhone XR în România

Preț iPhone XR la eMAG

iPhone XR este listat de eMAG în versiunile de 64GB, 128GB și 256GB pe toate culorile, respectiv albastru, galben, coral, (PRODUCT)RED, alb și negru.

În cazul în care cauți un model anume, mai jos aveți listate legături către paginile fiecărui model de iPhone XR. Accesându-le, vei putea selecta culoarea dorită, apoi da clic pe Precomandă pentru a-ți comanda dispozitivul dorit.

Întreaga ofertă eMAG pentru iPhone XR poate fi consultată aici.

eMAG menționează că dispozitivele iPhone XR comandate acum vor fi livrate pe data de 26 octombrie, adică vinerea viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare al noului model de iPhone va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme unul dintre cele două modele de iPhone, va trebui să te hotărăști repede și să-l comanzi.

Preț iPhone XR la evoMAG

Și evoMAG listează toate cele trei versiuni de iPhone XR în toate cele șase finisaje, prețul versiunii de bază fiind ceva mai mic decât cel practicat de eMAG.

Întreaga ofertă evoMAG pentru iPhone XR poate fi consultată aici.

Preț iPhone XR la Altex

Începând cu ora 10:00, iPhone XR poate fi precomandat și de la Altex și MediaGalaxy. Practicând aceleași prețuri, cei doi retaileri comercializează noul iPhone în toate cele trei versiuni și în fiecare dintre cele șase finisaje.

Întreaga ofertă Altex pentru iPhone XR poate fi consultată aici.


Alți reselleri de produse Apple autorizați în țara noastră care au dat startul precomenzilor pentru iPhone XR sunt iStyle, Flanco și Noumax. Prețurile practicate de aceștia sunt identice sau foarte apropriate de cele practicate de eMAG.

La magazinele Apple din Germania (una dintre țările europene unde prețurile la iPhone sunt printre cele mai mici), clienții vor putea cumpăra iPhone XR de 64GB la 849€ / 3.939 lei, iPhone XR de 128GB la 909 € / 4.218 lei, respectiv iPhone XR de 256GB la 1.019€ / 4.728 lei. Am menționat „vor putea” întrucât Apple nu a dat încă startul precomenzilor pentru iPhone XR (cel mai probabil ele vor putea fi precomandate în vest în jurul orei României 10:00).

Observăm, așadar, că iPhone XR este puțin mai scump la resellerii din România decât la magazinele Apple din Germania. Deși nu este mare, diferența de preț este, din păcate, în defavoarea românilor.


iPhone XR sunt disponibile la precomandă și la doi dintre operatorii români. Mai multe detalii despre ofertele acestora sunt disponibile mai jos:


iPhone XR a fost prezentat de către Apple pe 12 septembrie și reprezintă o combinație între iPhone 8 și iPhone Xs. iPhone XR preia de la iPhone 8 carcasa din aluminiu și sticlă, camera cu un singur obiectiv (pe care o îmbunătățește), afișajul LCD (pe care, de asemenea, îl îmbunătățește), clasificarea IP67 și prețul mai mic. De la iPhone Xs, noul iPhone preia o mulțime de elemente – ecranul din muchie în muchie (care, în cazul său are diagonala de 6,1 inchi, fiind mai mare decât cel al iPhone Xs, dar mai mic decât cel al iPhone Xs Max), puternicul procesor Apple A12 Bionic cu noua generație a procesorului neural, sistemul de cameră frontală TrueDepth, Face ID și altele. În plus, el vine și câteva lucruri unice: un sistem de cameră avansat care creează portrete folosind un singur obiectiv și șase finisaje.

Disponibil de astăzi la precomandă în România și alte 50 de țări, iPhone XR va fi lansat oficial săptămâna viitoare în toate aceste țări. Or, clienții care efectuează acum precomandă pentru iPhone XR vor primi noul dispozitiv începând de vinerea viitoare.


Celelalte două modele de iPhone prezentate de către Apple pe 12 septembrie, iPhone Xs și iPhone Xs Max, sunt deja disponibile în stocul mai multor magazine din România. Mai multe detalii despre prețul la care puteți achiziționa unul dintre aceste două modele sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.