iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt disponibile la precomandă în România. Iată la ce magazine și care sunt prețurile

iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt disponibile oficial la precomandă în România. Iată unde găsești cel mai bun preț!

0
8059

S-a dat startul precomenzilor pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max în România! Imediat după miezul nopții, magazinele mai multor operatori și retaileri autorizați Apple au listat ofertele complete pentru noile modele de iPhone, promițând totodată să le livreze primilor clienți începând chiar de săptămâna viitoare.

Vodafone și Orange sunt primii operatori români care au dat startul precomenzilor pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max, iar ofertele lor le puteți consulta aici, respectiv aici. eMAG este unul dintre primele magazine autorizate Apple din România care a urmat cei trei operatori, oferind clienților posibilitatea de a-și comanda cele mai noi modele de iPhone. La rându-i, eMAG este urmat de mulți alți retaileri care listează în momentul de față toate sau aproape toate versiunile de iPhone Xs și iPhone Xs Max, niciodată blocate, la prețuri foarte apropriate de cele la care noile modele de iPhone sunt comercializate de Apple în magazinele sale din Europa.

Așadar, dacă te interesează să îți cumperi un iPhone Xs sau iPhone Xs Max fără a încheia un contract cu un operator de telefonie mobilă și fără a fi, eventual, nevoit să îl deblochezi după, mai jos am listat pentru tine câteva dintre magazinele care acceptă precomenzi pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max, și prețurile la care poți cumpăra toate versiunile celor două dispozitive Apple.

Precomandă iPhone Xs și iPhone Xs Max în România

Preț iPhone Xs și iPhone Xs Max la eMAG

iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt listate de eMAG în versiunile de 64GB, 256GB și 512GB pe toate culorile, respectiv argintiu, auriu și gri stelar.

În cazul în care cauți un model anume, mai jos aveți listate legături către paginile fiecărui model de iPhone Xs și iPhone Xs Max. Accesându-le, vei putea alege culoarea dorită, apoi da clic pe Precomandă pentru a-ți comanda dispozitivul dorit.

iPhone Xs

iPhone Xs Max

Întreaga ofertă eMAG pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max poate fi consultată aici.

eMAG menționează că dispozitivele iPhone Xs și iPhone Xs Max comandate acum vor fi livrate pe data de 28 septembrie, adică vinerea viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noilor dispozitive va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme unul dintre cele două modele de iPhone, va trebui să te hotărăști repede și să-l comanzi.

Preț iPhone Xs și iPhone Xs Max la Altex

Puțin mai târziu decât o parte din concurență, Altex a dat drumul precomenzilor pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max, comercializând cele mai noi modele de iPhone (pe toate versiunile și toate culorile):

iPhone Xs

iPhone Xs Max

Întreaga ofertă pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max a Altex România este listată aici.

Ca de obicei, prețurile mai sus specificate sunt practicate și de MediaGalaxy.

Potrivit celor de la Altex și MediaGalaxy, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare.


Alți reselleri de produse Apple autorizați în țara noastră care au dat startul precomenzilor pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt iStyle, Noumax și Flanco. Prețurile practicate de aceștia sunt identice sau foarte apropriate de cele practicate de Altex și eMAG.

La magazinele Apple din Germania (una dintre țările europene unde prețurile la iPhone sunt printre cele mai mici), clienții pot cumpăra iPhone Xs de 64GB la 1.149€ / 5.331 lei, iPhone Xs de 256GB la 1.319 € / 6.120 lei, respectiv iPhone Xs de 512GB la 1.549€ / 7.187 lei. iPhone Xs Max de 64GB este listat la Apple Store Germania la 1.249 € / 5.795 lei, iPhone Xs Max de 256 GB la 1.419 € / 6.584 lei, iar modelul de 512GB este listat la 1.649€ / 7.651 lei.

Observăm, așadar, că iPhone Xs și iPhone Xs Max sunt puțin mai scumpe la resellerii din România decât la magazinele Apple din Germania. Deși nu este mare, diferența de preț este, din păcate, în defavoarea românilor.


iPhone Xs și iPhone Xs Max au fost prezentate de către Apple pe 12 septembrie și au afișaje Super Retina de 5,8 inchi, respectiv 6,5 inchi, un sistem de cameră cu două obiective mai rapid și mai bun, primul chipset de 7 nanometri pus vreaodată într-un smartphone – Apple A12 Bionic -, Face ID mai rapid, sunet stereo îmbunătățit, un nou finisaj auriu și, pentru prima dată pe iPhone, sunt Dual SIM.

Noile iPhone-uri sunt disponibile de astăzi în magazinele Apple din peste 30 de țări, urmând ca de săptămâna viitoare să fie disponibile în alte câteva zeci de țări, printre care se numără, desigur, și România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.