S-a dat startul precomenzilor pentru Apple Watch Series 4 în România! Imediat după miezul nopții, magazinele mai multor operatori și retaileri autorizați Apple au listat ofertele complete pentru noul model de Apple Watch, promițând totodată să îl livreze primilor clienți începând chiar de săptămâna viitoare.

La ora actuală, mai mulți reselleri de la noi din țară listează în magazinele online diferite versiuni ale modelului de Apple Watch Series 4 Wi-Fi + GPS. În cazul în care ești în căutarea unui Apple Watch Series 4 Wi-Fi + LTE, trebuie să știi că, în pofida extinderii disponibilității lui, acesta nu lucrează încă în rețelele operatorilor români de telefonie mobilă, așa că nu este comercializat de niciunul.

eMAG, Altex și chiar Orange listează la precomandă numai Apple Watch Series 4 cu carcasă din aluminiu. Clienții acestor magazine vor putea opta pentru un ceas de 40mm sau 44mm, cu una dintre curelele standard, sau chiar pentru versiunea Nike+ a ceasului. Modelele de Apple Watch Series 4 cu carcasă din oțel inoxidabil și/sau Hermes nu se găsesc deocamdată în oferta niciunuia dintre resellerii români de produse Apple.

Precomandă Apple Watch Series 4 în România

Preț Apple Watch Series 4 la eMAG

eMAG este, la ora actuală, unul dintre puținii reselleri de produse Apple din România care comercializează Apple Watch Series 4 Wi-Fi + GPS, carcasă din aluminiu de 40mm și 44mm, atât în versiunea standard, cât și în versiunea Nike+. Așa cum era normal, prețurile dintre cele două versiuni ale ceasului nu diferă deloc, iar diferența dintre Apple Watch Series 4 de 40mm și cel de 44mm este de numai 100 lei.

În ceea ce privește versiunea standard, Apple Watch Series 4 este disponibil la eMAG pe toate cele trei culorile, respectiv gri stelar, auriu și argintiu, cu curele Sport sau Buclă Sport, în timp ce versiunea Nike+ este disponibilă pe argintiu și gri stelar.

Întreaga ofertă eMAG pentru Apple Watch Series 4 poate fi consultată aici.

eMAG menționează că ceasurile Apple comandate acum vor fi livrate pe data de 28 septembrie, adică vinerea viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noului ceas va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme noul Apple Watch, va trebui să te hotărăști numaidecât și să-l comanzi.

Preț Apple Watch Series 4 la Orange

La fel ca și anul trecut, Orange România nu comercializează numai cele mai recente modele de iPhone, ci și cel mai recent model de Apple Watch, fiind astfel singurul operator de la noi care comercializează ceasul inteligent de la Apple. Din păcate, așa cum menționam și mai sus, Apple Watch Series 4 Wi-Fi + LTE nu este disponibil pentru România încă, așa că Orange comercializează numai versiunea standard de Apple Watch Series 4 cu Wi-Fi + GPS, pe toate cele trei culori, cu curele Sport sau Buclă Sport, și în ambele dimensiuni, 40mm și 44mm.

Orange are disponibile cele două versiuni de Apple Watch cu mai multe curele. Pentru a consulta întreaga ofertă a operatorului, accesează acest link.

Orange menționează că ceasurile Apple comandate acum vor fi livrate pe data de 28 septembrie, adică vinerea viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noului ceas va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme noul Apple Watch, va trebui să te hotărăști numaidecât și să-l comanzi. În momentul de față, anumite versiuni de Apple Watch Series 4 sunt listate de către Orange ca fiind indisponibile.

Preț Apple Watch Series 4 la Altex

Altex comercializează momentan aceleași modele de Apple Watch precum Orange, însă la prețuri la fel de mari ca și eMAG.


Întreaga ofertă pentru Apple Watch Series 4 a Altex România este listată .

Ca de obicei, prețurile mai sus specificate sunt practicate și de MediaGalaxy.

Potrivit celor de la Altex și MediaGalaxy, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare.


Alți reselleri de produse Apple autorizați în țara noastră care au dat startul precomenzilor pentru Apple Watch Series 4 sunt iStyle și Flanco. Prețurile practicate de aceștia sunt identice sau foarte apropriate de cele practicate de Altex și eMAG.

La magazinele Apple din Germania (una dintre țările europene unde prețurile la produsele Apple sunt printre cele mai mici), clienții pot cumpăra Apple Watch Series 4 de aluminiu, Wi-Fi + GPS, 40mm, la 429€ / 1.991 lei, sau Apple Watch Series 4 de aluminiu, Wi-Fi + GPS, 44mm, la 459€ / 2.130 lei.

Observăm, așadar, că Apple Watch Series 4 cumpărat de la Orange România va avea același preț precum un astfel de ceas cumpărat din Germania. Altex și eMAG au prețuri puțin mai mari.


Prezentat pe 12 septembrie, Apple Watch Series 4 este primul model de Apple Watch la care Apple a umblat și la capitolul design. Deși arată destul de asemănător cu modelele precedente, noul ceas are un ecran mai mare cu peste 30%, vine în două dimensiuni mai mari, 40mm și 44mm, este mai subțire, are noi funcționalități pentru sănătate și mișcare, inclusiv EKG, și un chipset Apple S4 îmbunătățit.

Noul Apple Watch este disponibil de astăzi în magazinele Apple din peste 30 de țări, urmând ca de săptămâna viitoare să fie disponibil în alte câteva zeci de țări, printre care se numără, desigur, și România.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.