La câteva ore bune distanță față de Vodafone și Orange, Telekom România a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max.

La ora actuală, magenta listează la precomandă ambele modele de iPhone Xs în două dintre versiuni și în toate culorile disponibile (64GB și 256GB versiunea de 512GB lipsește din oferta operatorului; gri stelar, argintiu și auriu).

Clienții Telekom pot achiziționa noile dispozitive atât împreună cu unul dintre abonamentele recomandate de operator, cât și la liber. La fel ca și în trecut, niciunul dintre iPhone-urile vândute de Telekom nu este blocat în rețeaua sa.

Oferta iPhone Xs Telekom România

iPhone Xs

Începând cu cea mai accesibilă versiune de iPhone Xs, cea de 64 GB, aceasta are un preț de pornire de 4.436 lei dacă este achiziționată împreună cu un abonament Mobil 16 (18€/lună) încheiat pe 2 ani.

Din păcate, în momentul de față clienții Telekom nu pot selecta un alt abonament decât cel mai sus menționat, ceea ce înseamnă că dacă îți dorești să plătești un avans mai mic și un abonament ceva mai mare, nu vei putea. Un alt lucru pe care nu vei putea să îl faci în magazinul online al Telekom va fi să achiziționezi un iPhone Xs de 256GB sau 512GB.

Ceea ce vei putea, în schimb, să faci, va fi să achiziționezi iPhone Xs de 64GB la liber, prețul practicat de Telekom pentru un astfel de contract fiind de 5.399 lei.

iPhone Xs Max

În situația în care te așteptai că Telekom oferă mai multe abonamente pentru iPhone Xs Max, ei bine veștile nu sunt prea bune. Aidoma iPhone Xs, iPhone Xs Max de 64GB este listat de Telekom la un preț de pornire de 4.935 lei, dacă este achiziționat împreună cu un abonament Mobil 16 (18€/lună). Achiziționată împreună cu același abonament, versiunea de iPhone Xs Max de 256GB costă la Telekom 5.600,85 lei.

Niciuna dintre aceste două versiuni nu poate fi, aparent, achiziționată împreună cu un alt abonament (cel puțin nu online, deocamdată). Ele pot, fi, însă, achiziționate la liber la 5.899 lei, respectiv 6.699 lei.


Este bine de știut că dacă ești deja client Telekom ori dacă dorești să te portezi în această rețea s-ar putea să beneficiezi de discounturi la achiziționarea unui iPhone Xs sau iPhone Xs Max. Pentru a afla oferta personalizată a operatorului român, accesează Telekom.ro.


Livrare iPhone Xs și iPhone Xs Max de către Telekom

Cele mai multe versiuni de iPhone Xs și iPhone Xs Max vor fi livrate de către Telekom România începând de vineri, 28 septembrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt mici, așa că foarte rapid s-ar putea epuiza.


Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone Xs și iPhone Xs Max la prețurile specificate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.