iPhone XR este disponibil la precomandă la Orange România – iată oferta operatorului

0
5217
iphone xr orange

Păstrând tradiția, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, Orange, este și primul operator din România care a dat startul precomenzilor pentru iPhone XR.

În momentul de față, clienții Orange România pot achiziționa noile modele de iPhone atât la abonament, cât și la liber, în oricare dintre versiuni (64 GB / 128 GB / 256 GB) și pe oricare dintre cele șase culori (albastru, galben, coral, (PRODUCT)RED, alb și negru). Mai multe detalii despre oferta Orange pentru iPhone XR, precum și linkuri utile, sunt disponibile în cele ce urmează.

iPhone XR Orange România

Începând cu cea mai accesibilă versiune a iPhone XR, cea de 64 GB, aceasta achiziționată împreunuă cu unul dintre abonamentele recomandate are un preț de pornire, pentru clienții noi, de 425€ / 1.972 lei*. Pentru a plăti „doar” atât pe iPhone XR, abonamentul încheiat pe 2 ani va trebui să fie un Orange Me 45 (€/lună).

Dacă nu îți dorești însă să plătești atât de mult pe abonament și îți permiți să dai mai mult pe telefon, atunci îți poți achiziționa iPhone XR de 64GB împreună cu abonamentul Orange Me 30 (€/lună) la un preț de 578,99 € / 2.687 lei, împreună cu abonamentul Orange Me 25 (€/lună), la un preț de 638,99 € / 2.965 lei sau împreună cu abonamentul Orange Me 15 (€/lună), la un preț de 725 € / 3.364 lei.

Față de versiunea cu 64 GB de stocare, iPhone XR de 128GB va costa cu 50€-160€ mai mult, în funcție de abonamentul pentru care vei opta.

În fine, versiunea de 256GB a iPhone XR este și ea disponibilă la Orange România, iar dacă îți dorești într-atât de mult spațiu de stocare, va trebui să scoți din buzunar peste 160€ în plus față de cât ai fi scos la versiunea de bază.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone XR. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

Un alt aspect important este acela că Orange le oferă clienților posibilitatea de a-și achiziționa modelul de iPhone XR dorit în rate, cu avans zero. Mai multe detalii despre achiziționarea unui iPhone XR în rate de la Orange sunt disponibile în magazinele operatorului.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone XR și „la liber.”

Fără contract, un iPhone XR de 64GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 899€ / 4.171 lei, unul de 128 GB va putea fi cumpărat la 949 € / 4.403 lei, în timp ce un iPhone XR de 256 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 1.049 € / 4.867 lei. Comparativ cu magazinele companiei Apple din Europa, prețul la care comercializează Orange noile dispozitive este mai mare cu până la 50€ (232 lei), în cazul versiunii de 64GB, diferența fiind de 40€ la versiunea de 256GB și de „numai” 30€ la versiunea de 128GB.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

Livrare iPhone XR

Cele mai multe versiuni de iPhone XR vor fi livrate de către Orange începând de vineri, 26 octombrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt restrânse și se poate ca până mâine termenii de livrare să crească.


iPhone XR a fost prezentat de către Apple pe 12 septembrie și reprezintă o combinație între iPhone 8 și iPhone Xs. iPhone XR preia de la iPhone 8 carcasa din aluminiu și sticlă, camera cu un singur obiectiv (pe care o îmbunătățește), afișajul LCD (pe care, de asemenea, îl îmbunătățește), clasificarea IP67 și prețul mai mic. De la iPhone Xs, noul iPhone preia o mulțime de elemente – ecranul din muchie în muchie (care, în cazul său are diagonala de 6,1 inchi, fiind mai mare decât cel al iPhone Xs, dar mai mic decât cel al iPhone Xs Max), puternicul procesor Apple A12 Bionic cu noua generație a procesorului neural, sistemul de cameră frontală TrueDepth, Face ID și altele. În plus, el vine și câteva lucruri unice: un sistem de cameră avansat care creează portrete folosind un singur obiectiv și șase finisaje.

Disponibil de astăzi la precomandă în România și alte 50 de țări, iPhone XR va fi lansat oficial săptămâna viitoare în toate aceste țări. Or, clienții care efectuează acum precomandă pentru iPhone XR vor primi noul dispozitiv începând de vinerea viitoare.


Celelalte două modele de iPhone prezentate de către Apple pe 12 septembrie, iPhone Xs și iPhone Xs Max, sunt deja disponibile în stocul mai multor magazine din România. Mai multe detalii despre prețul la care puteți achiziționa de la Orange unul dintre aceste două modele sunt disponibile aici.


*Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone XR la prețurile specificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.