iPhone XR este disponibil la precomandă la Vodafone România – iată oferta operatorului

0
4295
iphone xr vodafone

Vodafone România a dezvăluit săptămâna trecută data la care noile iPhone XR vor fi disponibile la precomandă în oferta proprie, respectiv 19 octombrie. Operatorul s-a ținut de cuvânt, iar la ora 10:00 a dat startul precomenzilor pentru cel mai ieftin model de iPhone din gama 2018.

Vodafone listează toate cele trei versiuni de iPhone XR (64 GB, 128 GB și 256 GB), în finisajele albastru, (PRODUCT)RED, alb și negru. Clienții operatorului pot opta pentru cumpărarea modelului dorit de iPhone XR la prelungirea unui abonament existent, la încheierea unui contract nou sau „la liber” (cu preț întreg).

Precomandă iPhone XR Vodafone România

Cel mai accesibil model de iPhone XR (64GB) poate fi precomandat de la Vodafone în versiunile negru, alb, PRODUCT(RED) și albastru la un preț minim de 0 €. Pentru a avea un iPhone XR „gratis” de la Vodafone, va trebui să închei un abonament Super RED de 54 € pe lună.*

Dacă vrei să plătești mai puțin pe abonament, poți opta pentru un RED 29 (29€/lună), situație în care va trebui să plătești 559,29€/2.596 lei pe telefon, sau pentru un Super RED 39 (€/lună), situație în care dispozitivul va costa 345,09€/1.601 lei.

Alături de versiunea de 64GB, la Vodafone mai poate fi precomandată și versiunea de 128GB a iPhone XR, însă doar în trei culori, respectiv negru, (PRODCUT)RED sau albastru. Prețul acesteia este cu aproximativ 70€ / 325 lei mai mare decât prețul versiunii de 64GB, indiferent de abonamentul încheiat.

Disponibilă numai pe gri stelar, versiunea de iPhone XR cu 256 GB de stocare costă la Vodafone cu aproximativ 190€ / 882 lei mai mult decât versiunea de bază.

De asemenea, iPhone XR este disponibil la precomandă la Vodafone și la preț întreg. Aceia dintre voi care vor dori să cumpere noul dispozitiv „la liber” vor trebui să scoată din buzunar 879,01€ / 4.079 lei pentru versiunea de 64GB, 939,01€ / 4.357 lei pentru cea de 256 GB sau 1.049€ / 6.538 lei pentru versiunea de 256 GB, adică mai scump cu 30-40€ (140-185 lei) decât ar fi plătit dacă le-ar fi cumpărat direct de la un magazin Apple din Germania / Austria (țările din zona euro unde noile iPhone-uri sunt cele mai ieftine).

Notă: Vodafone comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

Livrare iPhone XR

Cele mai multe versiuni de iPhone XR vor fi livrate de către Vodafone începând de vineri, 26 octombrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt scăzute, iar timpii de livrare vor crește în orele care urmează.


iPhone XR a fost prezentat de către Apple pe 12 septembrie și reprezintă o combinație între iPhone 8 și iPhone Xs. iPhone XR preia de la iPhone 8 carcasa din aluminiu și sticlă, camera cu un singur obiectiv (pe care o îmbunătățește), afișajul LCD (pe care, de asemenea, îl îmbunătățește), clasificarea IP67 și prețul mai mic. De la iPhone Xs, noul iPhone preia o mulțime de elemente – ecranul din muchie în muchie (care, în cazul său are diagonala de 6,1 inchi, fiind mai mare decât cel al iPhone Xs, dar mai mic decât cel al iPhone Xs Max), puternicul procesor Apple A12 Bionic cu noua generație a procesorului neural, sistemul de cameră frontală TrueDepth, Face ID și altele. În plus, el vine și câteva lucruri unice: un sistem de cameră avansat care creează portrete folosind un singur obiectiv și șase finisaje.

Disponibil de astăzi la precomandă în România și alte 50 de țări, iPhone XR va fi lansat oficial săptămâna viitoare în toate aceste țări. Or, clienții care efectuează acum precomandă pentru iPhone XR vor primi noul dispozitiv începând de vinerea viitoare.


Celelalte două modele de iPhone prezentate de către Apple pe 12 septembrie, iPhone Xs și iPhone Xs Max, sunt deja disponibile în stocul mai multor magazine din România. Mai multe detalii despre prețul la care puteți achiziționa unul dintre aceste două modele sunt disponibile aici.


*Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone XR la prețurile specificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.