La câteva ore bune distanță față de Vodafone și Orange, Telekom România a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone XR.

La ora actuală, magenta listează la precomandă iPhone XR în toate cele trei versiunile (cu 64 GB, 128 GB și 256 GB de stocare) și în toate cele șase finisaje –  alb, negru, albastru, coral, galben și (PRODUCT)RED.

Clienții Telekom pot achiziționa noile dispozitive atât împreună cu unul dintre abonamentele recomandate de operator, cât și la liber. La fel ca și în trecut, niciunul dintre iPhone-urile vândute de Telekom nu este blocat în rețeaua sa.

Oferta iPhone XR Telekom România

Începând cu cea mai accesibilă versiune de iPhone XR, cea de 64 GB, aceasta are un preț de pornire de 3.199 lei dacă este achiziționată împreună cu un abonament Mobil 16 (18€/lună) încheiat pe 2 ani.

Din păcate, în momentul de față clienții Telekom nu pot selecta un alt abonament decât cel mai sus menționat, ceea ce înseamnă că dacă îți dorești să plătești un avans mai mic și un abonament ceva mai mare, nu vei putea.

Aceeași situație pare a fi, din păcate, valabilă și pentru versiunile de iPhone XR cu 128 GB și 256 GB de stocare. Or, dacă vei achiziționa un iPhone XR de 128 GB, vei plăti 3.449 lei pe el și 18€ pe abonament, iar dacă vei achiziționa un iPhone XR de 256 GB, vei plăti 3.928,99 lei pe el și 18€ pe abonamentul Mobil 16.

La liber, cele trei versiuni de iPhone XR sunt comercializate de Telekom la 3.999 lei, 4.299 lei și 4.699 lei, fiind mai ieftine decât la oricare dintre ceilalți doi operatori români care comercializează în momentul de față iPhone XR, dar și decât la mulți dintre retailerii autorizați de Apple de la noi din țară.


Este bine de știut că dacă ești deja client Telekom ori dacă dorești să te portezi în această rețea s-ar putea să beneficiezi de discounturi la achiziționarea unui iPhone XR. Pentru a afla oferta personalizată a operatorului român, accesează Telekom.ro.


Livrare iPhone XR Telekom

Cele mai multe versiuni de iPhone XR vor fi livrate de către Telekom România începând de vineri, 26 octombrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt mici, așa că foarte rapid s-ar putea epuiza.


iPhone XR a fost prezentat de către Apple pe 12 septembrie și reprezintă o combinație între iPhone 8 și iPhone XR. iPhone XR preia de la iPhone 8 carcasa din aluminiu și sticlă, camera cu un singur obiectiv (pe care o îmbunătățește), afișajul LCD (pe care, de asemenea, îl îmbunătățește), clasificarea IP67 și prețul mai mic. De la iPhone XR, noul iPhone preia o mulțime de elemente – ecranul din muchie în muchie (care, în cazul său are diagonala de 6,1 inchi, fiind mai mare decât cel al iPhone Xs, dar mai mic decât cel al iPhone Xs Max), puternicul procesor Apple A12 Bionic cu noua generație a procesorului neural, sistemul de cameră frontală TrueDepth, Face ID și altele. În plus, el vine și câteva lucruri unice: un sistem de cameră avansat care creează portrete folosind un singur obiectiv și șase finisaje.

Disponibil de astăzi la precomandă în România și alte 50 de țări, iPhone XR va fi lansat oficial săptămâna viitoare în toate aceste țări. Or, clienții care efectuează acum precomandă pentru iPhone XR vor primi noul dispozitiv începând de vinerea viitoare.


Celelalte două modele de iPhone prezentate de către Apple pe 12 septembrie, iPhone Xs și iPhone Xs Max, sunt deja disponibile în stocul mai multor magazine din România. Mai multe detalii despre prețul la care puteți achiziționa unul dintre aceste două modele sunt disponibile aici.


Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuiesc încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone XR la prețurile specificate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.