iOS 11.4.1 public beta 1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la doar o zi distanță de iOS 11.4.1 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 11.4.1 public beta 1 și iOS 11.4.1 beta 1 împart același număr de build (15G5054c), ceea ce înseamnă că și noutățile pe care le aduc sunt aceleași. Vorbim în special despre o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor (mai multe detalii aici).

iOS 11.4.1 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare softwarede către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.4.1 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în cursul acestei veri.

iOS 11.4.1 succede iOS 11.4, o actualizare care a venit cu AirPlay 2, Mesaje pe iCloud, pereche stereo HomePod și o mulțime de corecturi. Mai multe informații despre iOS 11.4 sunt disponibile aici.

Apple a mai lansat în această seară și tvOS 11.4.1 public beta 1 și macOS 10.13.6 public beta 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.