macOS 10.13.6 beta 1 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Aceasta este a doua versiune de prelansare a macOS pe care Apple o testează în momentul de față, după macOS 10.13.5.

Apple menționează că macOS 10.13.6 beta 1 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Deocamdată nu se cunoaște dacă această actualizare va introduce și funcționalități noi, însă de îndată ce vor fi identificate, noi le vom semnala.

macOS 10.13.6 beta 1 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via Mac App Store. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.13.6 beta 1.

macOS 10.13.6 public beta 1 nu este deocamdată disponibil pentru utilizatorii de Mac, însă ar trebui să fie lansat mâine.

Apple nu a anunțat deocamdată data la care va lansa versiunea finală a macOS 10.13.6, însă presupunem că ea va fi disponibilă în vară.

Actualizarea macOS 10.13.6 beta 1 succede macOS 10.13.4, o actualizare care venit cu compatibilitate pentru procesoare grafice externe (eGPU), conversații „Chat Business” și o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Mai multe informații despre macOS 10.13.4 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.13.6 beta 1 pe Mac și ai descoperit schimbări importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

- Reclamă -