Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 57

0
170

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 57.

Previzualizare Tehnologie Safari 57 include corecturi și îmbunătățiri pentru JavaScript, Animații, API Acces Stocare, Securitate, Media, Accesibilitate, WebDriver și Inspector Web.

Previzualizare Tehnologie Safari 57 are numărul de build WebKit 13606.1.18 și numărul de versiune Safari 11.2. Așadar, deși împart același număr de versiune Safari, Previzualizare Tehnologie Safari 57 are anumărul de build mai recent decât cel al versiunii 56 de acum două săptămâni (13606.1.14).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra 10.13 ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.