iOS 11.3 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată ce aduce nou

0
1381

iOS 11.3 beta 4 a fost lansat luni seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Cel mai recent build de iOS 11.3 sosește la două săptămâni distanță de iOS 11.3 beta 3 și la o lună și jumătate distanță de primul.

Potrivit Apple, iOS 11.3 beta 4 include funcționalități noi, corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile.

Principalele noutăți din iOS 11.3 au fost prezentate de compania californiană în după-amiaza zilei de 24 ianuarie și putem spune că aceasta este cea mai bogată în noutăți actualizare adusă până acum iOS 11.

Printre noutățile care vor fi incluse în versiunea finală de iOS 11.3 se numără 4 caractere animoji noi pentru iPhone X, o funcționalitate Conversații Business pentru Mesaje, ARKit 1.5 pentru aplicațiile bazate pe realitate augmentată, Fișe Medicale, îmbunătățiri pentru conținutul video din Muzică, noutăți pentru HomeKit, compatibilitate pentru Localizare Mobilă Avansată și, cel mai important pentru posesorii de modele mai vechi de iPhone, informații mai detaliate cu privire la sănătatea bateriilor și opțiunea de a dezactiva caracteristica de gestionare a energiei care poate reduce performanțele dispozitivelor cu baterii „îmbătrânite chimic.” Mai multe detalii despre caracteristicile amintite anterior sunt disponibile în cadrul acestui articol.

În plus față de cele prezentate de către Apple, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit în primul build al iOS 11.3 că această actualizare are implementat AirPlay 2 și Mesaje pe iCloud, precum și că include informații mai detaliate despre actualizările și aplicațiile cumpărate din App Store, este mai transparentă în privința utilizării datelor personale (cu o nouă pictogramă Intimitate și explicații detaliate), modifică denumirea aplicației iBooks în Cărți și actualizează widget-ul aplicației Apple TV Remote din centrul de control. Mai multe detalii despre noutățile descoperite în iOS 11.3 beta 1 sunt disponibile aici (beta 1), aici (beta 2) și aici (beta 3).

În cazul în care prezentul build de iOS 11.3 include și alte noutăți decât cele pe care Apple le-a prezentat deja, noi vi le vom prezenta în cele ce urmează.

iOS 11.3 beta 4 are numărul de build 15E5201e. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 4 a iOS 11.3 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

Potrivit Apple, iOS 11.3 va fi disponibil în această primăvară pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 11: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 11.3 beta 4 succede iOS 11.2.6, o actualizare care a adresat două probleme pe iPhone și iPad. Mai multe informații despre iOS 11.2.6 sunt disponibile aici.

Apple a mai lansat în această seară și tvOS 11.3 beta 4 și macOS 10.13.4 beta 4.

iOS 11.3 beta 4 Noutăți

  • iBooks: Aplicația iBooks revine la denumirea inițială după ce, în primele versiuni ale iOS 11.3, ea s-a denumit Cărți.
  • Intimitate: Ecranele de întâmpinare ale aplicațiilor Apple care folosesc datele utilizatorilor conțin acum o scurtă descriere a datelor utilizate pentru personalizarea experienței. Aceasta este însoțită de linkul Aflați cum sunt gestionate datele dvs.

iOS 11.3 beta 4 Notițele lansării

NOTES AND KNOWN ISSUES

General

Resolved Issues

  • Devices should now be recognized by the host computer after updating a device to iOS 11.3 beta 4 and later.

Resolved Issues

  • iOS 11.3 beta 3 and later support iPod touch (6th generation).

Health

Resolved Issues

  • In beta 2 and later, Health Record accounts and data are properly synced to Health in iCloud. (35431094)

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 11.3 beta 4 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit alte noutăți decât cele mai sus menționate, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

Articol aflat în curs de dezvoltare…

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.