watchOS 4.3 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch. Iată ce noutăți aduce

0
487

watchOS 4.3 beta 1 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la două zile distanță de watchOS 4.2.2.

Conform Apple, watchOS 4.3 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.”

Până la ora actuală nu se știe dacă această actualizare va veni cu caracteristici noi, însă numărul de versiune de tipul 4.x. ne sugerează faptul că watchOS 4.3 ar trebui să introducă și unele caracteristici noi.

În situația în care watchOS 4.3 beta 1 va aduce funcționalități noi ori schimbări importante, noi vă vom anunța puțin mai jos în cadrul acestui articol.

watchOS 4.3 beta 1 are numărul de build 15T5165e și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.3 beta 1 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.2 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.3 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 1 ale tvOS 11.3, macOS 10.13.4 și iOS 11.3 sunt și ele disponibile acum.

watchOS 4.3 beta 1 Noutăți

  • AirPlay: Apple Watch este afișat acum ca „Difuzor” în meniul AirPlay din centrul de control.
  • Muzică: Aplicația Muzică a Apple Watch poate controla din nou redarea audio de pe iPhone. Astfel, utilizatorii vor putea din nou să aleagă, direct de pe Apple Watch, pe care dispozitiv AirPlay (Apple TV sau boxe compatibile) doresc să fie redată muzica de pe iPhone.
  • Încărcare: O nouă animație anunță utilizatorii că Apple Watch se încarcă.
  • Mod Noptieră: Apple a extins disponibilitatea modului noptieră și la orientarea portret a ceasului.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 4.3 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.