Apple a lansat Swift Playgrounds 2.0 pentru iPad – utilizatorii se pot abona acum la terți creatori de cursuri de programare

0
169

Apple a lansat miercuri seară versiunea 2.0 a aplicației sale pentru iPad ce își propune să facă procesul de învățare a limbajului de programare Swift simplu și distractiv – Swift Playgrounds. Noua versiune a programului include caracteristici noi care vor face mai simplu ca oricând să descoperi conținut nou și interesant.

Potrivit companiei californiene, Swift Playgrounds 2.0 introduce o caracteristică ce le permite utilizatorilor de iPad să se aboneze la „terenurile de joacă” create de terțe persoane sau companii, precum și să caute și descarce conținutul acestora. Odată abonat la un teren de joacă, Swift Playgrounds îți va prezenta noile terenuri de joacă de la același creator și te va alerta atunci când există actualizări.

În plus, Apple anunță că versiunea 2.0 a Swift Playgrounds face disponibili noi roboți – cum ar fi TJBot și Mekamon de la IBM – în meniul Adaugă abonamente. De asemenea, aceasta include o nouă galerie cu conținut care afișează toate locurile de joacă (inclusiv pe cele de la terți) într-un singur loc, afișează documentația pentru caracteristicile și comenzile iOS la acționarea butonului Ajutor sau în meniul Instrumente și include un buton Locații care îți va permite să deschizi locuri din aplicația Fișiere a iPad.

În fine, Apple menționează că locurile de joacă terțe care au roboți și au fost incluse în versiunile anterioare ale aplicației, vor fi de acum afișate în paginile cu abonamente ale autorilor lor.

Actualizarea la versiunea 2.0 a Swift Playgrounds va putea fi efectuată pe toate dispozitivele iPad Air (sau ulterior), iPad mini 2 (sau ulterior), iPad 5 și iPad Pro (sau ulterior) cu iOS 10.3 (sau ulterior) instalat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.