Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 48

0
144

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 48.

Previzualizare Tehnologie Safari 48 include corecturi și îmbunătățiri pentru API Acces Stocare, SVG, Service Workers, CSS, API Web, Randare, Inspector Web, Driver Web, WebRTC, JavaScript, WebAssembly. De asemenea, noul build al browserului dezactivează auto-completarea numelor de utilizator și parolelor la încărcarea paginilor web pentru a preveni trimiterea de informații fără consimțământul utilizatorului.

Previzualizare Tehnologie Safari 48 are numărul de build WebKit 13606.1.2.2 și numărul de versiune Safari 11.2. Așadar, Previzualizare Tehnologie Safari 48 are atât numărul de versiune, cât și numărul de build mai recent decât cel al versiunii 47 de acum două săptămâni (13605.1.19.1).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra 10.13 ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.