Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 47

0
117

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 47.

Previzualizare Tehnologie Safari 47 include corecturi și îmbunătățiri, având implementată o versiune experimentală a API Acces Stocare, actualizări pentru Lucrători Serviciu și îmbunătățiri pentru Media, Randare, Inspector Web și API Clipboard.

În plus, prezenta actualizare a browserului experimental reduce efectele posibile ale vulnerabilității Spectre ce afectează și computerele Mac. O astfel de îmbunătățire pe partea de securitate a primit săptămâna aceasta și versiunea publică a Safari, odată cu lansarea actualizării suplimentare macOS 10.13.2.

Previzualizare Tehnologie Safari 47 are numărul de build WebKit 13605.1.19.1 și numărul de versiune Safari 11.1. Așadar, deși numărul de versiune este identic, numărul de build al Previzualizare Tehnologie Safari 47 este mai recent decât cel al versiunii 46 de acum două săptămâni (13605.1.18.2).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra 10.13 ale Previzualizare Tehnologie Safari este posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

- Reclamă -