iOS 11.3 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone și iPad

0
2095

iOS 11.3 public beta 1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la doar o zi de când iOS 11.3 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 11.3 public beta 1 și iOS 11.3 beta 1 împart același număr de build (15c5167f), ceea ce înseamnă că ambele aduc aceleași caracteristici, îmbunătățiri și funcționalități noi.

Printre noutățile din iOS 11.3 se numără 4 caractere animoji noi pentru iPhone X, o funcționalitate Conversații Business pentru Mesaje, ARKit 1.5 pentru aplicațiile bazate pe realitate augmentată, Fișe Medicale, îmbunătățiri pentru conținutul video din Muzică, noutăți pentru HomeKit, compatibilitate pentru Localizare Mobilă Avansată și, cel mai important pentru posesorii de modele mai vechi de iPhone, informații mai detaliate cu privire la sănătatea bateriilor și opțiunea de a dezactiva caracteristica de gestionare a energiei care poate reduce performanțele dispozitivelor cu baterii „îmbătrânite chimic.” Mai multe informații despre noutățile din iOS 11.3 beta/public beta 1 sunt disponibile în cadrul acestui articol.

iOS 11.3 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare softwarede către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Apple a anunțat pe 24 ianuarie că iOS 11.3 va fi lansat în primăvara acestui an pentru toți utilizatorii de Phone și iPad.

iOS 11.3 succede iOS 11.2.5, o actualizare axată numai pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile. Mai multe informații despre iOS 11.2.5 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.