tvOS 11.2 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această a doua actualizare majoră adusă tvOS 11 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume după ce a fost testată împreună cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program vreme de aproape o lună.

tvOS 11.2 Noutăți

Spre deosebire de ultima actualizare majoră adusă tvOS 11, tvOS 11.2 vine cu câteva îmbunătățiri importante cel puțin pentru utilizatorii celei de-a cincea generații de Apple TV.

După cum s-a descoperit încă din faza de testare a acestei actualizări, tvOS 11.2 aduce, în primul rând, AVDisplayManager, o funcționalitate creată pentru a permite dispozitivelor Apple TV 4K să comute automat modurile de afișare video astfel încât să se potrivească cu rata de cadre și gama dinamică nativă a conținutului video din aplicațiile optimizate.

În al doilea rând, această actualizare include suport pentru comutarea ieșirii video a Apple TV 4K la SDR atunci când aplicația accesată are nevoie de foarte multe resurse GPU când rulează în HDR.

Mai mult, tvOS 11.2 reintroduce categoria Nevizionate în partajarea casnică pentru filme, emisiuni TV și videoclipuri, iar în SUA adaugă o secțiune Sporturi în aplicația preinstalată TV, oferind, astfel, utilizatorilor acces la numeroase transmisiuni în direct ale diferitor competiții sportive. Aceste două noutăți din urmă sunt disponibile atât pe Apple TV 4K, cât și pe Apple TV 4.

În fine, tvOS 11.2 mai vine și cu câteva îmbunătățiri pe partea de securitate, mai multe detalii fiind oferite aici de către Apple.

tvOS 11.2 Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 11.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 11.2 succede tvOS 11.1, o actualizare axată mai mult pe partea de securitate a dispozitivelor compatibile. Mai multe detalii despre tvOS 11.1 sunt disponibile aici.

Separat de tvOS 11.2, vă reamintim că în weekend Apple a lansat versiunea finală a iOS 11.2.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.