watchOS 4.2 a fost lansat pentru Apple Watch. Iată ce noutăți aduce

0
1034

watchOS 4.2 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Noua versiune a sistemului de operare pentru ceas sosește la aproximativ o lună distanță de versiunea finală a watchOS 4.1 și a fost testată în prealabil.

watchOS 4.2 Noutăți

Potrivit companiei Apple, „această actualizare conține noi funcționalități, îmbunătățiri și corecturi de probleme.” Mai precis, această actualizare:

  • Permite trimiterea, solicitarea și primirea banilor de la prieteni și familie cu Apple Pay Cash în aplicația Mesaje sau prin solicitări adresate către Siri (doar în S.U.A.)
  • Furnizează compatibilitate pentru aspersoare și robinete HomeKit în aplicația Locuință
  • Furnizează compatibilitate pentru un nou tip de exercițiu care le permite aplicațiilor terțe să urmărească distanța, viteza medie, numărul de alergări și diferența de nivel coborâtă pentru sporturile alpine cu Apple Watch Series 3
  • Rezolvă o problemă care putea cauza uneori repornirea Apple Watch-ului la adresarea întrebărilor despre starea vremii către Siri
  • Corectează o problemă care dezactiva derularea în aplicația Ritm cardiac pentru unii utilizatori
  • Rezolvă o problemă care împiedica oprirea independentă a temporizatoarelor sau alarmelor simultane

Mai multe detalii despre noutățile din watchOS 4.2 sunt disponibile în cadrul articolelor din această pagină.


Actualizare Apple Watch la watchOS 4.2

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 11 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 4.2:

Aidoma versiunilor precedente, watchOS 4.2 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch lansate până acum.


watchOS 4.2 succede watchOS 4.1, o actualizare care a adus numeroase noutăți mai ales pe Apple Watch Series 3 (Wi-Fi  + Cellular). Mai multe detalii despre watchOS 4.1 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.