macOS High Sierra 10.13.2 a fost lansat pentru utilizatorii de Mac. Iată noutățile

0
1050

Apple a lansat macOS 10.13.2 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă de la finele lunii octombrie și se axează pe îmbunătățirea performanțelor computerelor compatibile.

macOS 10.13.2 Noutăți

Potrivit Apple, actualizarea macOS 10.13.2 sporește securitatea, stabilitatea și compatibilitatea computerelor Mac compatibile. Mai precis, această actualizare:

  • Sporește compatibilitatea cu anumite dispozitive audio USB terțe
  • Îmbunătățește navigarea VoiceOver în timpul vizualizării documentelor PDF în aplicația Previzualizare
  • Sporește compatibilitatea afișajelor Braille în aplicația Mail

Mai multe informații despre conținutul de securitate al acestei actualizări pot fi obținute de aici.

macOS 10.13.2 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu High Sierra. Având în vedere gravitatea erorilor corectate, dar și noutățile, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

macOS 10.13.2 succede macOS 10.13.1, o actualizare care venit să înlăture câteva breșe grave din interiorul sistemului de operare, precum și să introducă o serie de noutăți, precum cele peste 70 de emoji noi. Mai multe informații despre macOS 10.13.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.