iOS 11.2 a fost lansat sâmbătă dimineață pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 11). Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și utilizatorii încă de la sfârșitul lunii octombrie și sosește la aproximativ două săptămâni distanță de iOS 11.1.2.

iOS 11.2 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit Apple, iOS 11.2 introduce Apple Pay Cash, care vă permite să trimiteți, solicitați și primiți bani de la prieteni și familie cu Apple Pay. De asemenea, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri.

Apple Pay Cash (doar în S.U.A.)

 • Trimiteți, solicitați și primiți bani de la prieteni și familie cu Apple Pay Cash în aplicația Mesaje sau prin solicitări adresate către Siri

Alte îmbunătățiri și corecturi

 • Furnizează compatibilitate pentru încărcarea wireless mai rapidă (7,5W, față de 5W) pe iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X cu accesorii terțe compatibile
 • Introduce trei noi fundaluri Live pentru iPhone X
 • Îmbunătățește stabilizarea video a camerei
 • Adaugă în aplicația Podcasturi capacitatea de a avansa automat la episodul următor din aceeași emisiune
 • Adaugă în HealthKit compatibilitate pentru distanța de coborâre alpină ca tip de date
 • Corectează o problemă care putea face să pară că aplicația Mail caută mesaje noi chiar și după finalizarea unei descărcări
 • Corectează o problemă care putea cauza reapariția notificărilor Mail degajate din conturile Exchange
 • Sporește stabilitatea aplicației Calendar
 • Soluționează o problemă care putea determina afișarea unui ecran gol la deschiderea aplicației Configurări
 • Corectează o problemă care putea împiedica glisarea la Informațiile zilei sau la Cameră din ecranul de blocare
 • Rezolvă o problemă care putea împiedica afișarea comenzilor aplicației Muzică pe ecranul de blocare
 • Corectează o problemă care putea cauza aranjarea incorectă a pictogramelor aplicațiilor pe ecranul principal
 • Rezolvă o problemă care putea împiedica ștergerea pozelor recente de către utilizatori la depășirea limitei de stocare iCloud
 • Rezolvă o problemă din cauza căreia harta nu era afișată uneori în Găsire iPhone
 • Corectează o problemă din aplicația Mesaje care putea cauza suprapunerea tastaturii peste mesajul cel mai recent
 • Corectează o problemă din aplicația Calculator care putea conduce la rezultate incorecte în cazul tastării rapide a numerelor
 • Rezolvă o problemă care putea cauza răspunsul lent al tastaturii
 • Furnizează compatibilitate pentru apelurile telefonice cu text în timp real (RTT) pentru persoanele cu deficiențe de auz
 • Sporește stabilitatea VoiceOver în aplicațiile Mesaje, Configurări, App Store și Muzică
 • Soluționează o problemă care împiedica VoiceOver să anunțe notificările primite
 • Rezolvă o problemă din cauza căreia tastatura putea corecta automat cuvântul „it” în „I.T.” sau cuvântul „is” în „I.S.”
 • Modifică aspectul butoanelor Wi-Fi și Bluetooth în centrul de control atunci când aceste funcționalități sunt dezactivate temporar. De asemenea, adaugă un mesaj care îi atenționează pe utilizatori că aceste două butoane nu mai opresc complet respectivele funcționalități, ci deconectează rețelele Wi-Fi și accesoriile Bluetooth până în ziua următoare, păstrând totodată conexiunile Wi-Fi / Bluetooth active pentru anumite caracteristici, cum ar fi AirDrop, Hotspot Personal, Apple Watch etc.

În plus, această actualizare vine să corecteze problema notificărilor locale care a scandalizat utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch în ultimele ore. De fapt, această problemă este și motivul pentru care iOS 11.2 a fost lansat astăzi și nu săptămâna viitoare, așa cum era planificat inițial.

Mai multe detalii despre noutățile din iOS 11.2 sunt disponibile în articolele despre versiunile beta lansate de Apple în ultimele săptămâni. De asemenea, mai multe informații despre conținutul de securitate al acestei actualizări sunt disponibile aici.

iOS 11.2 Actualizare iPhone și iPad

Actualizarea la iOS 11.2 le este recomandată tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch nu doar pentru noutățile pe care le aduce, ci și, mai ales, pentru corecturile și îmbunătățirile introduse. Testând-o de la prima versiune beta și până la ultima (beta 6), pot spune că iOS 11.2 este de departe cea mai stabilă versiune de iOS 11, mai ales pe dispozitivele iPhone și iPad de generație mai veche.

iOS 11.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: În cazul în care ai instalat iOS 11.2 beta 6 / public beta 6 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, actualizarea iOS 11.2 nu îți va apărea, întrucât are același build ca și versiunea instalată de tine (15C114).


iOS 11.2 succede iOS 11.1.2, o actualizare minoră adusă sistemului de operare pentru iPhone, iPad și iPod touch cu scopul de a adresa o problemă cu afișajul iPhone X. Mai multe detalii despre iOS 11.1.2 sunt disponibile aici.

1 COMENTARIU

 1. Vreau sa cumpar o aplicatie de pe app store care inregistreaza apelurile in curs, stie cineva daca exista? am gasit ceva dar sunt cu abonament lunar, eu vreau sa platesc odata si gata, sau gratuit, daca exista. Multumesc!

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.