iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată toate noutățile pe care le aduce!

0
989

iOS 11.1.2 a fost lansat vineri dimineață pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 11). Noua versiune a sistemului de operare sosește la aproximativ o săptămână distanță de iOS 11.1.1 și nu a fost testată în prealabil.

iOS 11.1.2 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit Apple, „iOS 11.1.2 include corecturi de probleme pentru iPhone‑ul sau iPad‑ul dvs”. În plus, această actualizare:

  • Corectează o problemă din cauza căreia afișajul iPhone X nu mai răspundea temporar comenzilor la o scădere bruscă a temperaturii exterioare.
    • Notă: În ultimele săptămâni, mai mulți utilizatori de iPhone X s-au plâns de această problemă vizibilă mai ales de la trecerea dintr-un mediu cu temperatură ridicată într-un mediu cu temperatură scăzută, de sub 0º Celsius (de exemplu, mai mulți utilizatori din țările nordice au semnalat că ecranul OLED al iPhone X nu mai răspunde comenzilor imediat după ce ies din mașină).
  • Adresează o problemă din cauza căreia Live Photo-urile și videoclipurile înregistrate cu iPhone X erau afișate distorsionat.

Nicio funcționalitate nouă nu este, așadar, menționată în notițele lansării acestei actualizări și nici nu a fost descoperită deocamdată de către utilizatorii care au făcut upgrade.

Chiar și așa, actualizarea la iOS 11.1.2 le este recomandată în special utilizatorilor de iPhone X, mai ales că iarna se aproprie cu pași foarte repezi și de țara noastră.

iOS 11.1.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 11.1.2 succede iOS 11.1.1, o actualizare care a rezolvat două probleme apărute pe dispozitivele utilizatorilor după actualizarea la iOS 11.1. Mai multe informații despre iOS 11.1.1 sunt disponibile aici.

Utilizatorii care nu au făcut încă actualizarea la iOS 11.0 sunt sfătuiți să urmeze tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru a descărca și instala în siguranță cea mai recentă versiune a sistemului de operare:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.