iOS 11.1.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată toate noutățile pe care le aduce!

0
4601

iOS 11.1.1 a fost lansat joi seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 11). Noua versiune a sistemului de operare sosește la o săptămână distanță de versiunea finală a iOS 11.1 și nu a fost testată în prealabil.

iOS 11.1.1 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit Apple, „iOS 11.1.1 include corecturi de probleme pentru iPhone‑ul sau iPad‑ul dvs”. Mai precis, această actualizare:

  • Rezolvă o problemă legată de funcționalitatea de auto-corectare a tastaturii.
    • Notă: Foarte mulți utilizatori care folosesc tastatura englezească și funcționalitatea Anticipare au descoperit în iOS 11.1 o eroare din cauza căreia litera „i” este înlocuită cu litara „A” însoțită de un semn al exclamării încadrat într-un pătrat. Aparent, această problemă nu va mai apărea pe iPhone și iPad începând cu iOS 11.1.1.
  • Corectează o problemă care întrerupea funcționalitatea „Hey Siri”.

Nicio funcționalitate nouă nu este, așadar, menționată în notițele lansării acestei actualizări și nici nu a fost descoperită deocamdată de către utilizatorii care au făcut upgrade.

Chiar și așa, actualizarea la iOS 11.1.1 le este recomandată în special utilizatorilor care au instalat iOS 11.0 sau orice versiune ulterioară, întrucât ea rezolvă aparent o parte dintre problemele deranjante pe care cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare le-a adus pe unele dispozitive iPhone.

iOS 11.1.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 11.1.1 succede iOS 11.1, o actualizare care a introdus pe iPhone și iPad sute de caractere emoji noi și numeroase corecturi de erori și îmbunătățiri. Mai multe informații despre iOS 11.1 sunt disponibile aici.

Utilizatorii care nu au făcut încă actualizarea la iOS 11.0 sunt sfătuiți să urmeze tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru a descărca și instala în siguranță cea mai recentă versiune a sistemului de operare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.