Aceasta este noua sonerie „Reflexie” disponibilă exclusiv pe iPhone X

2
671

iPhone X este un produs atât de special încât Apple nu doar că le oferă utilizatorilor un set complet nou de fundaluri live și dinamice, ci și o sonerie exclusivă, care va face ca dispozitivul să fie recunoscut de fiecare dată când sună.

Intitulată Reflexie, această nouă sonerie cu sunete delicate și line este configurată drept sonerie implicită pe toate dispozitivele iPhone X configurate ca noi, potrivit lui David Phelan de la Forbes.

Se numește Reflexie și sună grozav. Pentru că este nouă, am pierdut vreo două sau trei apeluri până să realizez că ceea ce aud este soneria propriului meu telefon. Menționez asta pentru că este soneria implicită și s-ar putea ca și voi să o omiteți.

Ca să ne facem o idee mai bună cu privire la felul în care sună noua sonerie a iPhone X, dezvoltatorul Guilherme Rambo a distribuit pe contul personal de Twitter o înregistrare a Reflexie. Postarea lui este încorporată mai jos:

În cazul în care înregistrarea te-a convins și vrei ca și iPhone-ul tău să sune ca și un X, atunci trebuie să știi că, mulțumită unui utilizator reddit, descărcarea soneriei Reflexie este posibilă pe orice dispozitiv cu iOS (de aici).

Utilizatorii de iPhone X care nu sunt mulțumiți de felul în care sună Reflexie trebuie să știe că pot schimba oricând soneria dispozitivelor lor urmând pașii menționați aici. De asemenea, urmând pașii de aici veți descoperi cum puteți crea o sonerie direct de pe dispozitivul iPhone.

- Reclamă -