Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 43

0
133

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 43.

Previzualizare Tehnologie Safari 43 include corecturi și îmbunătățiri pentru Animații Web, ImageBitmap, API Geolocalizare, trage și plasează, CSS, Randare, WebGL, JavaScript, Inspector Web, API Web, Driver Web, Solicitare plată, Integritate subresursă și accesibilitate. De asemenea, actualizarea curentă activează implicit API Stocare Cache și adaugă o nouă funcționalitate CacheStorage.

Previzualizare Tehnologie Safari 43 are numărul de build WebKit 13605.1.12 și numărul de versiune Safari 11.1. Așadar, deși numărul de versiune este identic, numărul de build al Previzualizare Tehnologie Safari 42 este mai recent decât cel al versiunii 41 de acum două săptămâni (13605.1.10).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra 10.13 ale Previzualizare Tehnologie Safarieste posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

- Reclamă -