Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 39a

0
137

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 39a.

Previzualizare Tehnologie Safari 39a succede Previzualizare Tehnologie Safari 39, o actualizare care fusese lansată la începutul acestei săptămâni, dar care a fost retrasă la scurt timp din cauza unei erori fatale. La fel ca și actualizarea inițială, Previzualizare Tehnologie Safari 39a include corecturi și îmbunătățiri pentru media, Fetch API, Director Încărcare, WebRTC, Inspector Web, Evenimente Intrare, JavaScript, API Beacon și WebAssembly.

Previzualizare Tehnologie Safari 39a are numărul de build WebKit 13605.1.4.0.1 și numărul de versiune Safari 11.1. Așadar, deși numărul de versiune este identic, numărul de build al Previzualizare Tehnologie Safari 39a este mai recent decât cel al versiunii 38 de acum două săptămâni (13605.1.3.1).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu macOS 10.12 sau ulterior. Descărcarea versiunilor pentru macOS 10.12 Sierra și macOS 10.13 High Sierra 10.13 ale Previzualizare Tehnologie Safarieste posibilă de aici.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.