Aplicația Apple Events pentru Apple TV a fost actualizată de Apple cu ocazia mult-așteptatului eveniment media care va avea loc în această seară.

Preinstalată pe toate dispozitivele Apple TV compatibile, noua versiune a aplicației Apple Events are o nouă ilustrație și oferă detalii despre cea mai așteptată conferință Apple din 2017.

Urmărește primul eveniment special organizat la Steve Jobs Theater în Cupertino, California.

Pe lângă descrierea sugestivă de mai sus, Apple Events menționează ora locală la care vei putea urmări evenimentul media organizat de Apple. Astfel, în România, aplicația le va arăta utilizatorilor de Apple TV că evenimentul începe la ora 20:00, în timp ce în Italia/Franța/Germania, spre exemplu, utilizatorii vor fi informați că pot urmări conferința începând cu ora locală 19:00.

Atât pictograma, cât și fundalul translucid al aplicației au fost modificate pentru a afișa sigla colorată a Apple pe un fundal alb. Aceeași ilustrație a fost folosită de Apple și în cadrul invitațiilor trimise jurnaliștilor la finele lunii trecute.

Ca de obicei, aplicația Apple Events va permite vizionarea conferinței din această seară atât prin intermediul unei transmisiuni în direct, cât și prin intermediul unei înregistrări ce urmează să fie încărcată imediat după încheierea evenimentului. Ea ar trebui să rămână pe ecranul principal al Apple TV în următoarele 30 de zile.

Noua versiune a aplicației Apple Events este încărcată automat pe toate dispozitivele Apple TV din generațiile 2, 3 și 4, atât timp cât sunt conectate la internet și au instalat Apple TV firmware 6.2 (sau ulterior) ori tvOS 9 (sau ulterior). În cazul în care aplicația nu le apare automat, utilizatorii de Apple TV 4 o pot descărca / actualiza din tvOS App Store > Căutare > „Apple Events.”

Conferința Apple din această seară va aduce prezentarea a trei modele noi de iPhone, precum și a altor câteva produse noi, cum ar fi Apple Watch Series 3 și Apple TV generația a 5-a.

Transmisiunea în direct a evenimentului va putea fi urmărită și de pe iPhone, iPad, Mac și PC.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.