Este OFICIAL! Iată când vor fi prezentate iPhone 8, iPhone 7s, Apple Watch 3 și Apple TV 5!

0
3028
data prezentare iphone 8

Ultimele ore din ultima zi a lunii august aduc un anunț mult așteptat de fanii Apple din lumea întreagă. Într-o invitație trimisă diferitor jurnaliști, bloggeri și youtuberi, compania americană a dezvăluit data la care va avea loc conferința în cadrul căreia vor fi prezentate o serie de produse noi, printre care se numără și iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

Potrivit invitației, viitorul eveniment media al Apple va avea loc marți, pe 12 septembrie, la noul Apple Park din Cupertino, și are sloganul următor: „Hai să ne vedem la noi!” Ilustrația folosită pentru promovarea acestui eveniment cuprinde o siglă colorată a Apple pe un fundal alb.

Cea mai așteptată conferință Apple din 2017 va începe de la ora României 20:00 și va fi transmisă în direct chiar de către compania americană prin intermediul site-ului său web și a unei aplicații pentru Apple TV.

Ca de obicei, Apple nu a dezvăluit jurnaliștilor ce va prezenta în cadrul conferinței la care sunt invitați.

Chiar și așa, zvonurile din ultima vreme arată că există șanse foarte mari ca viitorul eveniment Apple să aducă atât prezentarea gamei 2017 de iPhone (care va cuprinde iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus – un model cu design complet nou, ecran OLED și alte caracteristici nemaiîntâlnite pe modelele anterioare de iPhone, respectiv două modele care vor succede pe piață actualele iPhone 7 și iPhone 7 Plus), cât și prezentarea celei de-a treia generații de Apple Watch (Apple Watch Series 3) și a unui nou model de Apple TV. De asemenea, nu este exclus ca Apple să ofere noi detalii despre lansarea și caracteristicile a două produse pe care le-a prezentat în vară și care vor fi lansate abia la sfârșitul anului – HomePod și iMac Pro.

Alături de aceste noi produse foarte așteptate de fanii companiei americane și nu numai, pe 12 septembrie vor fi dezvăluite, cel mai probabil, și datele la care vor fi lansate iOS 11, macOS High Sierra 10.13, tvOS 11 și watchOS 4. Toate aceste versiuni majore ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV și, respectiv, Apple Watch au fost anunțate încă din iunie și sunt testate in prezent împreună cu dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în programul Apple Beta Software. Până acum, Apple a anunțat doar că iOS 11, macOS High Sierra 10.13, tvOS 11 și watchOS 4 vor fi lansate în toamnă.

Așadar, peste nici două săptămâni Apple va face din nou istorie, iar noi vă anunțăm încă de pe acum că vă așteptăm să ni vă alăturați pentru a vedea împreună toate noutățile produselor pe care le va prezenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.