Apple va transmite LIVE conferința de prezentare a iPhone 8. Iată dispozitivele de pe care vei putea urmări evenimentul

0
1444

După mult-așteptatul anunț din urmă cu câteva ore, o nouă pagină de eveniment publicată joi seara de Apple ne confirmă că evenimentul media de luna viitoare va fi transmis în direct atât pe Apple.com, cât și într-o aplicație pentru Apple TV.

Astfel, toți cei care vor să afle în timp real informații despre iPhone 8, iPhone 7s, Apple Watch 3 și celelalte produse care urmează a fi prezentate pe 12 septembrie vor avea posibilitatea de a accesa transmisiunea live de pe oricare dintre dispozitivele compatibile.

IATĂ DE PE CE DISPOZITIVE VEI PUTEA URMĂRI LIVE CONFERINȚA Apple de pe 12 septembrie

Transmisiunea în direct a conferinței Apple va începe pe 12 septembrie la ora României 20:00. La fel ca și transmisiunile evenimentelor anterioare, aceasta se va realiza prin tehnologia Apple HTTP Live Streaming, astfel că nu va putea fi urmărită decât din aplicația Safari de pe orice iPhone, iPad sau/și iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior, din versiunea 6.0.5, sau ulterioară, a Safari pentru Mac (OS X 10.8.5 sau mai nou fiind deci necesar), precum și din browserul Edge de pe orice PC cu Windows 10 și din aplicația Apple Events pentru Apple TV (disponibilă pe generațiile 2 și 3 cu versiunea firmware 6.2, precum și pe generația a 4-a cu tvOS 9 sau o versiune ulterioară).

Pagina de unde vei putea urmări conferința live – de pe unul dintre computerele sau dispozitivele iOS compatibile – este: https://www.apple.com/apple-events/september-2017/. În cazul utilizatorilor de Apple TV, aceștia trebuie să aștepte până când Apple va adăuga automat canalul ce permite urmărirea evenimentului (el va fi disponibil pe toate modelele care întrunesc condițiile mai sus menționate).

Fanii Apple mai uituci trebuie să știe că gigantul californian a creat un eveniment pentru calendar pe care vor putea să îl adauge în aplicația Calendar astfel încât să fie atenționați pe 12 septembrie înainte de a începe conferința. Disponibil aici, evenimentul cuprinde inclusiv un link către transmisiunea live a evenimentului.

Conferința Apple de pe 12 septembrie este unul dintre cele mai așteptate evenimente media ale gigantului american din ultimii ani și asta deoarece urmează să aducă prezentarea mai multor produse importante, cum ar fi iPhone 8 (modelul Ediție Aniversară 10 Ani), iPhone 7s, iPhone 7s Plus, Apple Watch Series 3 și Apple TV generația a 5-a. Mai mult, în cadrul acestei conferințe urmează să fie dezvăluită și data la care vom putea instala versiunile finale ale iOS 11, macOS High Sierra 10.13, tvOS 11 și watchOS 4 pe dispozitivele iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV și, respectiv, Apple Watch compatibile.

Dacă nu ai vreme de transmisiuni live, trebuie să știi că, la fel ca și în anii precedenți, pe iTutorial.ro vei găsi informații detaliate despre toate produsele ce vor fi prezentate pe 12 septembrie, chiar din seara acelei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.