GarageBand 2.3 a fost lansat de Apple pentru iPhone și iPad. Iată toate noutățile pe care le aduce

1
522

Apple a lansat miercuri seară o actualizare pentru aplicația GarageBand, oferind utilizatorilor mai multe opțiuni creative pentru crearea de muzică de pe iPhone, iPad și iPod touch.

Potrivit companiei americane, GarageBand 2.3 introduce, în primul rând, o nouă Bibliotecă de sunete GarageBand, mulțumită căreia utilizatorii pot previzualiza și descărca direct din aplicație noi pachete de sunete, instrumente și bucle proiectate de Apple. Aceste pachete gratuite și descărcabile conțin o gamă variată de instrumente tactile, bucle Apple, șabloane Bucle Live, chitări și instrumente prestabilite etc.

Noua Bibliotecă de sunete va putea fi accesată din interiorul aplicației GarageBand în mai multe feluri și va notifica utilizatorii în momentul în care noi pachete cu sunete au fost lansate de Apple și sunt disponibile pentru descărcare.

Trecând mai departe, GarageBand 2.3 face crearea de bătăi mai captivantă cu noul Secvențiator bătaie. Utilizatorii pot alege acum sunete de tobă într-o varietate de genuri grație unei colecții de kituri de sunete de tobă electrice și clasice.

Secvențiator bătaie are o interfață inspirată din sintetizatoarele clasice de ritm, permițându-le utilizatorilor să creeze și editeze rapid canelurile folosind o interfață cu secvențiator de pași care oferă control individual asupra mai multor piste de percuție și tobă. Conform Apple, în momentul de față utilizatorii GarageBand vor putea alege din 12 kituri de sunete de tobă create de Apple, fiecare având un sunet unic și un model de 25 de bătăi.

Alături de Biblioteca de sunete GarageBand și Secvențiator bătaie, noua versiune a GarageBand le mai oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora sunetele Asiei cu noile instrumente koto, taiko și guzheng ce pot fi descărcate din Biblioteca de Sunete. De asemenea, GarageBand 2.3 aduce și trei noi toboșari virtuali care cântă la instrumente de percuție (inclusiv bongo, lemn, cajon și cowbell) în stilurile Pop, Compozitor și Latin, precum include și noi toboșari cu kit acustic specializați în bătăi Alternative și Rock.

În fine, cea mai recentă versiune de GarageBand pentru iPhone, iPad și iPod touch suportă opțiuni extinse de partajare și stocare cu aplicația Fișiere din iOS 11, aduce o vizualizare Extensii Unitate Audio mai mare pentru instrumentele și efectele terțe compatibile, permite înregistrarea, mixarea și exportarea melodiilor la o rezoluție audio de 24 biți, include un pachet de abțibilduri care aduce în iMessage pictograme cu instrumente GarageBand și este optimizată pentru afișajul Super Retina al iPhone X. Desigur, ea include și o serie de îmbunătățiri în privința stabilității și corecturi de erori.

Actualizarea la versiunea 2.3 a aplicației GarageBand poate fi efectuată de pe App Store > Actualizări de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch care au instalat pe dispozitivele lor măcar iOS 11.0.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.