macOS 10.13.1 public beta 2 a fost lansat marți dimineață pentru posesorii de Mac înscriși în programul Apple Beta Software. Această nouă versiune de macOS dedicată utilizatorilor sosește la nici măcar o zi distanță de macOS High Sierra 10.13.1 beta 2 și la aproape două săptămâni distanță de macOS High Sierra 10.13.1 public beta 0.

Apple menționează că macOS 10.13.1 public beta 2 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Cu toate acestea, dezvoltatorii au descoperit în prezentul build (comun pentru macOS 10.13.1 beta 2 și public beta 2) câteva noutăți despre care am vorbit mai multe aici.

Până acum, macOS 10.13.1 pare a fi mai curând o actualizare axată pe adresarea erorilor din prima versiune de High Sierra, precum și pe îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile. În susținerea acestei afirmații vine prima versiune beta a macOS 10.13.1, în care nu s-au descoperit modificări demne de luat în seamă.

macOS 10.13.1 public beta 2 poate fi instalat pe modelele de Mac compatibile din App Store > Actualizări de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja utilitarul de acces macOS High Sierra public beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum macOS High Sierra public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală a macOS 10.13.1, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă până în iarna anului curent sau poate chiar până la lansarea iPhone X.

Împreună cu macOS 10.13.1 public beta 2, Apple a mai lansat în această dimineață și tvOS 11.1 beta 1 și iOS 11.1 public beta 1.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.13.1 beta 2 pe Mac și ai descoperit schimbări importante, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.