iOS 11.0.3 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată ce probleme rezolvă pe iPhone 6s și iPhone 7

0
1461

iOS 11.0.3 a fost lansat miercuri seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 11). Noua versiune a sistemului de operare sosește la exact o săptămână distanță de iOS 11.0.2 și nu a fost testată în prealabil.

iOS 11.0.3 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit Apple, „iOS 11.0.3 include corecturi de probleme pentru iPhone‑ul sau iPad‑ul dvs”. Mai precis, această actualizare:

  • Corectează o problemă care împiedica funcționarea retroacțiunii audio și haptice pe unele dispozitive iPhone 7 și iPhone 7 Plus.
  • Rezolvă o problemă care determina lipsa de răspuns a interfeței tactile la unele afișaje de iPhone 6s, cauzată de nerepararea acestora cu piese originale Apple.

Notă: În încheierea notițelor lansării acestei actualizări, Apple avertizează că „utilizarea unor afișaje de schimb neoriginale poate compromite calitatea vizuală și poate provoca funcționarea incorectă. Reparațiile certificate de Apple ale ecranelor sunt efectuate de specialiști de încredere, care utilizează piese Apple originale.”

Nicio funcționalitate nouă nu este, așadar, menționată în notițele lansării acestei actualizări și nici nu a fost descoperită deocamdată de către utilizatorii care au făcut upgrade.

Chiar și așa, actualizarea la iOS 11.0.3 le este recomandată în special utilizatorilor care au instalat iOS 11.0 / iOS 11.0.1 / iOS 11.0.2, întrucât ea rezolvă aparent o parte dintre problemele deranjante pe care cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare le-a adus pe unele dispozitive iPhone.

iOS 11.0.3 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 11.0.3 succede iOS 11.0.2, o altă actualizare minoră adusă sistemului de operare pentru iPhone, iPad și iPod touch cu scopul de a adresa câteva erori și îmbunătăți performanțele dispozitivelor. Mai multe detalii despre iOS 11.0.2 sunt disponibile aici.

Utilizatorii care nu au făcut încă actualizarea la iOS 11.0 sunt sfătuiți să urmeze tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru a descărca și instala în siguranță cea mai recentă versiune a sistemului de operare:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.