watchOS 4 beta 3 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la aproximativ două săptămâni distanță de watchOS 4 beta 2 și la o lună distanță de watchOS 4 beta 1.

Prezentată pe 5 iunie, watchOS 4 este o actualizare care introduce pe Apple Watch trei noi cadrane de ceas (printre care se numără și un cadran Siri, care afișează informații dinamice, personalizate pentru fiecare utilizator), complicații pentru În redare și Apple News, și aplicații Exerciții și Activitate îmbunătățite.

Alături de cele anunțate deja la WWDC 2017, pe parcursul perioadei de testare a watchOS 4, Apple va mai modifica ușor anumite caracteristici și le va îmbunătăți pe cele noi. Deocamdată nu sunt cunoscute noutățile din watchOS 4 beta 3, însă de îndată ce ele vor fi semnalate de către dezvoltatori, noi vom actualiza acest articol pentru a vi le prezenta.

watchOS 4 beta 3 are numărul de build 15R5321h și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4 beta 3 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat iOS 11 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie. Apple nu are în plan să lanseze o versiune beta publică de watchOS 4, motiv pentru care utilizatorii de rând care își doresc să testeze această actualizare până în toamnă vor trebui să apeleze la metoda de actualizare neoficială ce este descrisă în tutorialul către care face trimitere legătura de mai jos:

Împreună cu watchOS 4 beta 3, dezvoltatorii mai pot descărca de pe portalul Apple și macOS High Sierra beta 3tvOS 11 beta 3, iOS 11 beta 3 și Xcode 9 beta 3 (build 9M174d) – cea mai recentă versiune a mediului de dezvoltare integrat, care include, printre altele, Swift 4 și SDK-urile și API-urile iOS 11 / watchOS 4 / macOS High Sierra / tvOS 11.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.