WhatsApp Messenger 2.17.40 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store. Iată ce noutăți aduce

0
438

Aplicația WhatsApp Messenger a primit la începutul acestei săptămâni o nouă actualizare ce le aduce utilizatorilor de iPhone o serie de caracteristici noi și importante.

Pentru început, versiunea 2.17.40 a WhatsApp Messenger este prima care acceptă partajarea oricărui tip de fișier folosind opțiunea Document din meniul Atașare. Astfel, dacă anterior partajarea fișierelor era limitată la cele cu extensia .pdf, de acum utilizatorii pot să le trimită prietenilor orice doresc prin intermediul popularei aplicații de mesaje (cu condiția, la fel ca și până acum, ca un fișier să nu aibă dimensiunea mai mare de 100MB).

Trecând mai departe, noua versiune a WhatsApp Messenger le oferă utilizatorilor posibilitatea de a fixa conversațiile dorite deasupra tuturor conversațiilor pentru a le putea accesa mult mai rapid din lista Conv. (Conversații). Pentru a fixa o conversație (fie ea simplă sau în grup) tot ce trebuie să faci este să glisezi spre dreapta pe acea conversație (în lista Conv.), iar apoi să atingi butonul Fixare.

În fine, versiunea 2.17.40 a WhatsApp aduce utilizatorilor posibilitatea de a apăsa pe grupurile cu mai multe fotografii pentru a le redirecționa ori șterge rapid.

Important de specificat este că noua versiune a popularei aplicații de mesaje și apelare video/VoIP include și o serie de caracteristici ascunse, pe care dezvoltatorii par să le testeze și care ar putea, deci, să fie disponibile în curând pentru publicul larg. Potrivit WABetaInfo, WhatsApp 2.17.40 include redare video YouTube în linie cu compatibilitate pentru un mod imagine în imagine. De asemenea, această actualizare mai are ascunse atât o opțiune de căutare a caracterelor emoji, cât și o caracteristică Revocare. Aceasta din urmă, în momentul în care va fi disponibilă pentru publicul larg, va permite utilizatorilor să șteragă mesaje, imagini, videoclipuri, GIF-uri, documente, mesaje citate și chiar răspunsuri la Stare pe o durată de până la cinci minute de la expediere.

Actualizarea la versiunea 2.17.40 a aplicației WhatsApp Messenger poate fi efectuată de către toți utilizatorii de iPhone (cu iOS 7.0 sau ulterior) din App Store > Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.