Waze 4.27 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
398

După actualizarea din urmă cu două săptămâni care a introdus Înregistrare voce, aplicația de navigare și trafic Waze a primit și la începutul acestei săptămâni o actualizare relativ importantă pentru utilizatorii de iPhone și iPad care o folosesc.

Potrivit companiei dezvoltatoare, versiunea 4.27 a Waze introduce, în primul rând, posibilitatea de a raporta și de a obține alerte cu privire la semafoarele defecte aflate pe ruta ta. Astfel, începând de acum, în momentul în care ai selectat să raportezi un Pericol > Pe drum, vei vedea opțiunea Semafor defect pe care o vei putea atinge dacă ai găsit așa ceva. Noua pictogramă Semafor defect va apărea pe hartă imediat după ce a fost raportată de cel puțin un utilizator.

În plus, noua versiune a Waze aduce o actualizare pentru aspectul hărților, care face ca numele străzilor să fie mai clar afișate. De asemenea, aceasta vine și cu alte mici corecturi și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu.

Pentru a actualiza aplicația Waze la versiunea 4.27 va trebui să accesezi App Store > Actualizări de pe un dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.