Waze 4.26 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
476

Aplicația de navigare și trafic Waze a fost actualizată săptămâna aceasta la versiunea 4.26 și vine cu o caracteristică nouă pentru utilizatorii de iPhone și iPad.

Potrivit subsidiarei Google, noua versiune de Waze aduce Înregistrare voce, permițând utilizatorilor de iOS să-și înregistreze singuri indicațiile vocale pentru a fi ajutați de propriile voci să ajungă la destinație. Odată înregistrate, indicațiile vocale pot fi partajate cu familia, prietenii și fanii, care vor putea astfel să te audă pe tine sau pe idolul lor cum oferă indicații de navigare. Cei de la Waze susțin că vor lucra cu o rețea de creatori YouTube pentru a crea pachete de voce pe care utilizatorii să le poată descărca și adăuga în conturile lor.

Waze este bucuroasă să anunțe noua caracteristică Înregistrare Voce, care vă permite să înregistrați toate comenzile vocale oricum doriți. Adaugă un personaj, forță, ceva je ne sais quoi – canalizează-ți cea mai impresionantă sau jucăușă dispoziție și lasă-ți vocea să îți ghideze calea.

Pentru a-și înregistra vocile, utilizatorii Waze trebuie să acceseze Setări > Sunet & voce > Indiații vocale > Înregistrează o nouă voce. Aici, ei vor observa peste 40 de indicații pe care le pot înregistra cu propria voce pentru ca apoi să le audă în timpul navigării (nu este necesar să înregistrezi absolut toate comenzile; cele neînregistrate cu vocea ta vor fi în continuare rostite cu vocea implicită).

Odată ce ți-ai înregistrat indicațiile dorite și ți-ai denumit vocea, poți să stabilești un itinerariu ca să vezi cum este să fi ghidat de propria-ți voce prin intersecții. Sau cum vocea ta te poate salva de o amendă de viteză, de exemplu. De asemenea, vocile înregistrate primesc un link care poate fi trimis prietenilor pentru a fi folosite și de ei.

Pentru a actualiza aplicația Waze la versiunea 4.26 va trebui să accesezi App Store > Actualizări de pe un dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.